Monday, May 28, 2012

ohh five ohh six


♥ assalamualaikum 
annyeonghaseyo ! meyyda imnida !


okayy , let's talk about my class . yeahh , FIVE OHH SIX (506) :P *like gile gamba atas tuhh >_<  setelah lama penantian kami , finally we got our class shirt . okay , actually bukan shirt . baju kurung :) blue in colour . pilihan our vice president , jieha . komawo jieha ! and komawo to mak mus juga sebab tolong jahitkan hari tuu ^^  ehh , nama pown baju kurung , of course la baju perempuan je . lelaki ? aaaaa , tahhh . wee ~


tahun lepas , setiap kali cikgu masuk je , mesti dia cakap ayat nihh
"kelas 6 dulu selalu dapat ranking no 1 . tahun ni macam mana pulakk ?"
"dulu kelas awak ni kelas pandai . dapat ke awak kekalkan status tu ?"
Zzz , tertekannnn ! hahahh . semua cikgu expect kelas ktorg jdy TOP class . but then , bila result keluar , semua macam tah pape . dushhh ! tergugat sikitt . tapi Alhamdulillah . TOP student still from our class . and always from my homeroom :DD


kenapa gambar gelap ? entahh , tak tahuu :P japppp ! 506 ade lelaki jugak okayy . tapi time nihh semua lelaki kena panggil masuk asrama :D heaven for us ! siap buad video kawen2 lagi . haha . macam ape je . gedik2 dalam kelas kann . da la esok tu exam ==' hope result kelas kte terbaikkkk :D


tuu cikgu homeroom as . cikgu Alia :) time ni homeroom ktorg buat bbq sambut birthday mus , syafiq , am , qila , qhail . kalau tak silap laa . hee . berasap satu rumah . baju pown bau asap . haihhh . tapi takpe . yang penting , ENJOY . right ? thanks pika and amsyar yg bakar ayam2 dengan sosej2 harituuu . mesti berasap kan korangg . ngehngehh

final sem form 4 =='

hahahh , dah dah . lepas ni jangan macam ni lagi okayy . nasib baik as x tido time tu :P jom berubahh ! jangan tido lagi dalam kelas . lagi2 time cikgu tgah ajar kt depan . nnty kena marah baru tahuu . ilmu pown tak berkat . macam mana nak berjaya . let's us ubah attitude masing2 . jadi yg lebih baik tahun ni . tinggal satu sem je lagi . then , kte free dari maktab tu . whee ~ x sabar kott ! xD


malas nak taip panjangpanjang .. soooooo , 506 batch 2012 ! I LOVE YOU ! jom kte buktikan kat cikgu yang kita boleh buat . kita boleh naikkan ranking kelas kita . kita boleh jadi yg terbaik . spm kte dapat capai straight A+'s ! insyaAllah . together we achieve our dreams . saranghae ~

♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa