Saturday, January 22, 2011

i hope

assalamualaikum !
annyeonghaseyo !
selamat sejahtera !
hyeeeeeeeee !
=='

hahh , feslii .. gamba yg di tempek di atas tiada kaitan dgan entry pada hari ini . harap maklum .
ehh jap ! ade kott . entahh . hahah . comel kan honggi ? nak jumpe dye !!!! >.<

COMELLLLL >.< !
wahhh , agak banyak jugak sawang di sini yehh . brape hari x post ? 4 ehh ? lame nye . *lame la sangatt .. haha kalau dulu harihari as post . sekarang ? seminggu due kali je kott . post pown tepah tepah je sume . huu . maaf maaf . bz yehh . sejak masuk form 4 nihh , tension semakin menjadijadi sampai cik jerawat mule timbul di muka ku ini . hohohh . dah la pgy tumbuh due skali . bukan na tumbuh satusatu . haduyy .. semue tension punye pasai la nihh . kesian muke ...!!

hurm , seperti yg korangkorang sume tawu , result untuk sekolah berasrama penuh aka SBP and result MRSM dh keluar . and as adalah salah satu calon antara berpuluh ribu calon yang tidak berjaya yehh ! haha . yeahh , TIDAK BERJAYA . di bold kan di situhh ..

mulamula sbp dulu then baru mrsm . mase cek sbp hari tuu , as x brape kesah sangat x dapat . sebab ? as rse macam nak stay kt cj jehh . konon konon sayangg la kan nk tinggalkan sekolah ku yang tercinta ~ *lagu skolah rendah tapi , bile mrsm pown x dapat , rase kecewa tu macam timbul banyakbanyak pulak . x tawu kenape . nak nak lagi alia dapat sbp . lagi la as rase kecewa x dapat apeape tawaran . huu . macam sia sia je dapat result okay hari tuu .. T__T

so sekarang , as sangat sangat , amat , terlampau , terlalu nakk sangat masuk asrama ! haha . teknik hari tuu as dh tolak . hari pendaftaran pown dh lepas . lagi pun yg tu aliran lain . sekarang as cume bole berharap mrsm and sbp je . as dh buad rayuan . harap diterima . tak kesah la as dapat panggilan keberape pown . janji dapat ! hohoo , kene buad solat hajat nihh ..

as harap sangatsangat as and bestie as dapat tawaran nanti . hope rayuan kami diterima . kalau betul kitorang dapat , secara rasmi nye , F4 tiadaa lagi di cheras jaya . semua merantau . haha . kene tunggu cuti baru dapat jumpe .. *cakap macam dh dapat asrama je kan . hahah

hahh ! before terlupa . as nak cakap tenkiuu sangatsangat to meer sebab tolong order kan button button nihh untuk as . hee

niel oppa ! nak letak kt beg la button nihh.. >.<

hooo , gamba terpaksa dikaburkan sebab as na bgy kt someone . mane boleh tunjuk . tapi meer dh letak kt blog dye . haishh  =='
xpe xpe . ade jugak yg x tawu kan ni cper . hee . hope 'dia' suke button nihh .. ^^

for those yang berminat dengan kpop stuff such as kpop button , kpop laptop skin and kpop t-shirt , boleh la tekan di sini .. dengan murah hati nye as bagi link kt sinii
SUNG RIN KPOP SHOP
ade macam macam button kt situu dengan harga yang sangatsangat berpatutan . cara na order boleh baca di sana yehh . hohoo ..

again ..
kamsahamnida chingu yaa ~ ^^

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa