Tuesday, May 29, 2012

gathering with 5 A's students

♥ assalamualaikum 
annyeonghaseyo ! meyyda imnida !


thanks cikgu sebab jemput kami :D and thanks juga sebab ingat nama saya :P  tapi maaf laa . sy ni jenis yang tak pandai sikit na bercakap depan budak2 tu . haihh . depan budak kecik pown tak berani kan . hahahh ==' nama je budak mrsm . buat malu je kott . Zzz .. takpe2 , I'll practice to talk in front of many people slowly . yeahh ! *semangat lebih je aku nihh =='


okayy , tdy kitorang datang lambat sikit . hahahh . org dah start , ktorg baru sampai . bajet VVIP je kann ? masa tu senior as dah bercakap dah kat depan . at first as x kenal dia tu . muka macam dah besar gilaa . seriuss tak tipu ! mcm org dah kerja pown ada juga . then , farish kott text reen cakap tu abg luqman *tak tahu betul ke tak eja :P senior ktorg mase darjah 4 . 

wakil batch 2005 :)

tu abang lukman . macam dah kerja kan . wuuu ~ hehe .. hebat abang ni . dengar story dia , banyak kali kott dia pergi oversea . untunglaa pandai ~ as rasa time dia ckp tdy , bukan budak2 darjah 6 tu je yang bersemangat nak amek upsr . as ni pown tersemangat sekali nak amek SPM tahun ni . hohoo

wakil batch 2006

then akak ni pulak bgy speech . ex-mrsm :DD nama dia sabrina . comel kan ^^ akak ni pandai gilaaa :O pointer 3.99 . cikanggg ~ ahaha .. dah la vice president BWP *bwp tu badan wakil pelajar which is jawatan paling tinggi kat semua mrsm spm dye , 8A+ 2A .. straight A's ! best kan ? mesti selalu dapat anugerah pengetua . of course lah kan . tgok pointer pown dah tahu . akak ni pown pernah pgy oversea . jepun :)


then , batch 2007 meer bgy speech . 2009 , adek dari mrsm serting bgy speech :) semua hebat2 .. semua dah berjaya . as ni je tak tahu macam mane . pointer as kalau nak banding dgn kak sabrina tadi mmg mcm langit dengan bumi lahh kan ==' 3.5 pown tak pernah capai . haha


habes je majlis tu , sesi snap gambar pown bermula :)


kesian reen =='
da lame xde gamba empatt kan :D


balik sekolah terus pegi kedai cik noraa . even though saya puasaaa . haha . nasib tak tergugat tengok sab minum jus tembikai . mmm . hehe . cik nora tu acik kantin sekolah agama ktorg dulu . terkejut uhh bila dia still ingat kt ktorg ni . sobsobb , terharuu T_T walaupun dah berapa tahun tinggal . haishhh


lastly , thanks again cikgu sofie sebab ajak kami datang . hope budak2 upsr 2012 dapat buat yg terbaik tahun ni .. fighting ! upsr je dikk . tak susah mana pown . percaya la . spm lagi susahh ! wohoo . menggelabah kan nak compare mcm tu ==' Zzz


#jumpa esok di mines . whee ~

♥ Don't forget to smile ♥

1 budak cute:

Hana_Anati said...

wah....bestnyerr.smpai skrg kte still ingat abg lukman tp kak sabrina tu x brape nk ingat la...hmm.kak sabrina yg mne satu ek???huhu

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa