Saturday, February 12, 2011

blue blue blue

anyyeonghaseyo !
assalamualaikum .. hee


ohh , mari terus ke topik pada hari ini . yeahh , blue blue blue . apakah ? ape yg blue nye ? haha . 'don't think no no yehh' .. ( hishh , jangan fikir bukan bukan ! :p )


blue yang as maksud kan di sini adalah kaler blog as nihh . hee . dari pink yang comel comel tuu , as beralih arah kepada blue yang cool cool pule . hee . oke tak oke tak ? ke pink lagi oke ?


ahh , bia la . kalau korang cakap x oke pown as tetap nak cakap oke ! penat kottt edit balik sume . nak cari code code tu lagi . dah la template designer macam aneh sikit tadi . banyak kali ulang mende yang same . jemu jemu ! x nak edit lagii . tunggu beberapa bulan kemudian pulak . hihii


ni pown header baru x siap lagi . wahhhh , gedik nye as . hari tu baru je tuka header . haishh . tapi header yang ni x lawa la dengan background biru .
terpakse .... *gedik kau ! hahahh :p


ohh , lihat background . hee . setelah sekian lama background tu dibiarkan kosong tanpa corak , hari ni dye dah dapat corak dah ! bintang lagii . hohoo . okay , tak de motif sebenar nye cite pasal background tuhh =='


ehh , tajuk blue , tringat pulak kat cnblue . hahahh

love love love .. everybody clap clap clap ! hahahh *lagu lame =='

ehh ehh , tengok katun chibi cnblue nihh

ahhhhh , comel gileee ! >.<


okay , sudahhh . as x de mende dah na taip . cukup sampai di sini . mengantukkkkkk . hari ni penat gile kott =='
*siyes ! post hari ni tah pape gile . haha

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa