Sunday, September 1, 2013

oiiii

assalamualaikum
annyeonghaseyo, meyyda imnida

okay, Terengganu besttt! haha tibe2 -.- dulu kan before terima tawaran uitm chendering tu as rasa cm berbelah bahagi kan. rasa cam beratttt je nak masuk sana. rasa macam tak mampu nak hidup tiga tahun kt negeri orang. merantau jauhhh nun di timur, jauh dari mama ayah, jauh dari semua2 lahh. haha but then, everything is fine here. bukan macam kat pengkalan hulu dulu. life universiti dan life sekolah memang berbeza. tak dapat dinafikan :)

tapi kat sana pun takde la bebas mana pun. ada jugak limit. kad outing pun ada tawwww hehehh. as pulak join ROTU. Rotu ni macam askar wataniah la lebih kurang. as sebahagian dari askar. wuuuu~ and askar pulak, disiplin sangat tinggi. insyaAllah as punya disiplin sikit demi sikit jd lagi mantap. hahaha bajett je minah ni ;p hujung minggu ada training kt dungun. dungun dh jadi mcm U kedua bg kitorang budak2 palapes ni.

*lima org sebenarnya. sorang lagi hilang tanpa dikesan masa ni ;)

kawan2 kat sini sangat awesomeee. wee ~ seronok bila dapat jumpa kawan yang sekepala dengan kita kan. Alhamdulillah, as dah jumpa diorang kat sini. diorang sangat memahami. hampir semua benda kitorang buat sama2. masing2 merupakan tulang belakang masing2. cewahhh hehe. hidup as tak kan jadi best kat sana kalau diorang ni tak adaaa. saranghaeyo chingu yaaa~!

pelajaran? so far so good. lecturer semua okayy. subjek business maths is my fav! sangat fun belajar mathematics. hee subjek accounting? masih dalam proses menyesuaikan diri. heee yg lain2, microeconomic my second fav subject. hee

sooo, i think that's all from me. lama gilaaa x update kann. haha bajet ada orang baca je ;p annyeongggg~!


p/s jari kena 2 jahitan jumaat haritu. excited sangat potong serai kann T_T siyan mama buat keje sorang2 hmm

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa