Monday, January 31, 2011

BLOG REVIEW :: top 3 yang as love love love

assalamualaikum dan haiiiiiii !
ngee ~ macam yang as cakap kat entry INI , as teringin nak buad blog review . x nampak kat celah mane as buad statement tersebut ? ni hahhh

nampak ? ahaha . dah siap highlight lagii . entry tu panjang . so , gamba ni membantu kome kome yang x bace entry tu untuk lihat statement as . wahaha .. stakat kan kan ? =='  and now ! ni la mase nye yang di nanti nanti kan oleh as selama ini . wee ~


okay , macam yang as dah taip kt tajuk tu , as nak letak tiga je blog yang as suke kat sini . sebab ? gile wehh na letak banyak banyak . siape nak bace ?! kau nak ?! haha . ehh , dah dah . mari teruskan . hohoo


blog fes yang setiap hari as akan check adalah ..
tattadadaaaaa
HANNAFAUZAN STORY
hee . klik klik . cantik taw blog dye . and ade banyakkkkk tutorial ! as suke blog ni sebab ade banyak tuto . haha . kebanyakan mnde yang as buad kat blog as ni , as gune tuto yang ade kt blog kak hanna ni . dan hasil nya , macam ni laa . hee


thanx kak hanna sebab buad banyak tuto . as love love love lahh akak punye blog . ngee ~ mari mari lihat 'about me' kak hanna >.<


seterusnya .. akan di umum kan blog kedua pilihan owner meyydastorydotblogspot
jeng jeng jeng ...
IRINE NADIA MARCELLO
okay , siapa x tahu blog popular nihh kan . banyak kali kott blog kak irine masuk surat kaba and majalah . wahhh ! hebad kan kan ? dengan berblogging , akak ni boleh jadi femes and meletup gituhh . hohoo .. teringin nak jadi macam akak nihh . wee ~


akak ni la yang buad as obses dengan kaler pink ! haha . dulu as x minat langsong kaler pink . sekarang , terlebih minat la pulakk . ngee ~  singgah la blog ni . and jangan lupa jadi follower kak irine . nanti dapat gulegule asam satu plastik . ngaaa ~ tipuuuuu


nahhh . tengok 'about me' dari blog kak irine ni pulakk


ohh , akhirnya . dah sampai mase untuk blog ketiga yang as love love love . hohoo . drum plissss
tadaaaaa
SCHITAH MASHITAH
yeahh . owner blog ni laa yang kasi as award sabtu hari tu . hee . as suke blog dye . cantek sangat plus kemas and senang nak load . blog dye x berat . ringan je . wuhuu .. lai lai . singgah la blog nihh . gerenti korang pown akan love love jugak . huhuu


jom tengok about owner blog nihh


done ! hahahh . tiga blog sudaa . weehuu . habes dah entry hari ni . tenkiuu kerana sudi membaca . jangan lupa singgah blog blog tu taw ! gerenti puas hatii . kalau x puas hati maybe sebab korang jeles kott tengok blog blog dyorang yang comel + banyak follower tuhh . hohoo >.<

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa