Saturday, October 27, 2012

less than a week

assalamualaikum
annyeonghaseyo ! meyyda imnida !


nothing much to say . just a quick post :)
next week , my friends and i will be sitting on SPM ! omo , mcm x percaya . but i have to believe it ! no matter what happen, come hell or high water , SPM will still come . so, lets us pray and strikes for straight A+'s ! insyaAllah , HE will help us.


jangan biarkan usaha kita dari darjah 1 sampai tingkatan 5 ni sia-sia. sedar atau tak, kita belajar 11 tahun untuk exam 2 jam 30 minit je. haha . so, tak kan dah belajar lama2, exam sekejap tu pun still x boleh dapat result excellent lagi ? :D masa yang ada ni, jangan buang camtu je. everybody can success ! x kisah la kt mne kita study pun, usaha kita yang bakal menentukan kita berjaya ke tak. as selalu teringat ayat cikgu as kt maktab tu, "masa depan awak tinggal berapa hari je lagi". time tu rasa macam , '...' speechless . takut.


but, if we had try our best, and we did not get what we want for SPM , la tahzan ! jangan sedih, jangan kecewa. tawakal je. Allah pasti bagi jalan kt kita. kan sebaik-baik perancang tu Allah :D and lastly, as nak minta maaf kepada semua yang dikenali dan mengenali diri ini. maaf andai terbuat salah kt semua. hope semua dapat memaafkan and doakan as dan kawan2 as yg bakal menduduki SPM minggu depan :)

salam aidiladha :)
semoga mama dan ayah dikurniakan haji mabrur . aminn ~


♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa