Friday, February 15, 2013

I'm Not Ready Yet!

assalamualaikum
annyeonghaseyo, meyyda imnida

yeayy! tomorrow is my first driving class. tak sabar? entah. seronok? entah. excited? entah. .__. macam takde feel je nak drive esok. krik krik lahh kan. orang lain semua excited nak pegang stereng. umm, ada kott excited sikit. tapi sikittttt je la. takut je banyak. haha. macam tak percaya dah besar panjang dah ni. dulu kecik je. macam tak ready lagi nak menempuh alam selepas persekolahan. macam scary je. hewhew. ini serius!

rasa macam tak nak jadi dewasa. ye, confident level saya tengah goyah sekarang ni. bila fikir balik, ohh cuti panjang as ni makin lama makin pendek. next month result SPM keluar. woo woo~ lepas result, perjalanan hidup alam remaja yang betul2 remaja pun bermula. time ni lahh as kena pandai buat keputusan untuk masa depan as. pilih course betul2 supaya tak menyesal di kemudian hari. struggle untuk score and dalam masa yang sama berusaha untuk menikmati usia remaja seeloknya. once in a life! tak boleh sia2 kan. tapiiiiiiii, macam scary je semua tu T___T mampu ke Nurul Asmidar ni menjadi manusia berguna 5,6,7 tahun akan datang? mampu ke? mampu ke? huu~

harap dipermudahkan perjalanan hidup. serius tak percaya zaman sekolah dah habis. dulu tak sabar, sekarang tak percaya. standard lahh kan :) tapi macam mana sekali pun, as tetap kena lalui semua tu kan. as ni makin hari makin bertambah umur. tiba2 teringin nak jadi peter pan. remaja sepanjang masa. haha ;p

masa kecik2 dulu semua as pernah buat kecuali yang nombor 9 tu. heee~

p/s congrates JIA dah dapat kerja ^^ nanti gaji share2 ehhhh ;p ohh, jia ni my BFF ^^


♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa