Saturday, March 12, 2011

as dah balik ! yeayyy !!

annyeonghaseyo and hello
♥ assalamualaikum 


hoyehh hoyehh ! finally . setelah 2 minggu berada di asrama , balik jugak as kt rumah . dapat online . dapat relax relax . dapat makan banyak banyak . dapat tengok tv . dapat main handphone . dan dapat segala dapat dan macam macam lagi la . huahuahua .. apakah yang cube disampaikan oleh as di sini ? jawapannya ...
ENTAH =='


okay , tersangat la banyak story yang as mahu story di sini . tak tahu na mula kat mane . haha , agak kekok untuk berblogging pada petang yang mulia ini . due minggu tak dapat online . uhuk uhukk T.T ayat pown dah jadi tepah semacam . naik bulu roma nihh


hahhh ! okay , baca bismillah . as na mula ni . hee
firstly , na share nama roomates as . satu bilik , 8 katil . so , akan ada 7 nama di sini . hee . *gile kau as ==' first , katil sebelah as (katil 1) , KAK FARA (katil 2) . due katil lagi , KAK ALISYA (katil 3) and SITI (katil 4) . 4 katil di ruang sebelah , KAK DIHA (katil 5) , KAK A'AN (katil 6) , KAK TEHA (katil 7) dan AINA (katil 8) .. ^^ *boleh see see pic di bawah



see , ade lime 'kak' di situ . means , roomates as ramai form 5 . siti and as form 4 . aina form 3 . ehh , ekceli aina form 4 jugak . tapi , disebabkan perkara yang tidak dapat dielakkan , aina terpaksa blajar subjek form 3 tahun ni .. okay , lupakan :)


kelas as ? 406  :)
haha , aneh tak name kelas ? nombor je . kat sane ade 401 sampai 408 . so , as kelas ke 6 lah kan . tak pe .. kat sane semua students pandai pandai *kecuali as . x de beza pown nombor kelas tu . hee


first classmates ?
mule mule masuk mrsm tu , first classmates yang as kenal adalah nabil . sebab ? dye yang jage kaunter amal islami time as daftar hari tu . muke dye senang na ingat sebab ala ala ustaz gituhh . dah la ade janggut =='


first roomates yang as kenal ? siti ..
sebab ? dye pown student second intake . so , kitorg masuk bilik same same . bile mama and ayah masing masing dah balik , kitorang pown mulakan sesi berkenalan sama sama . hahahh . anehh ==' ohh , siti ni kelas 407 and tersangat sayang pada boyfie nye iaitu , TAEMIN . what !! boyfie I la tuhh :p


kehidupan asrama ?
best dan memenatkan . huhhh , letih la duduk asrama . macam kem . time clear block , ade kakak form 5 kira 10 sampai 1 . lambat , kene tulis name ! haha .. as x pena lagi kene . tapi kalau lambat tu , memang selalu lah kan . walaupun aras bawah =='


baju ?
ahahahaaa , dengar cite , meer and fara kene basuh baju manual . ish ish ish .. kesian noh hangpa . cek basuh baju ari ari hanta dobi . yang kecik kecik je manual . wee ~ tak perlu berpenat lelah basuh baju . hohoo


homesick ?
of course !! but ! as nanges senyap senyap je . hee . orang lain tak perasan pown as nanges . satu hari je as nanges gile gile . dah la time PREP malam as nanges . haha . naseb baik malam . kalau prep petang ? haishhhh , maluu maluu ..


okay , sambung story .. as nanges gile gile tuhh lepas seminggu as ade kat sane . haha . memang terasa gile gile time tuhh . tak tawu kenapa . tibe tibe rase na nanges . huu T.T thanx kak fara sebab kasi as gune phone akak malam tu  :)


ohh , cukup . sampai sini dulu . terlalu banyak kalau na story semua sekali dalam 1 post . larat na baca banyak banyak wahai anak anak ku ..? *wahhh , rindu kat chep ! >.<


sebelum as melabuhkan tirai merun ni , na bagitau yang as frust sangat tak dapat online 3 days before bertolak ke pengkalan hulu hari tu . huuu .. sedih taw ! boleh pulak internet buat hal time tu . uhuk uhukk T.T


hahh ! tunggu next post taw !!! ^^

menggedik depan cermin =='

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa