Thursday, February 10, 2011

dia comel wehh !

assalamualaikum n hi !
ni hao ma ? ^^


hehe , cina sebentar . kenapa ?
hahh , ni yang na story banyak nihh . ehh , tak ! sikit je . hee . tapi sebelum tu as nak bgtaw yang minggu ni as bz sangatttttt ! huhh , letih minggu ni . na online pown trase malas . apatah lagi jari ni nak menaip untuk blog kayangan kesayangan ni . hohooo *tawu la xde sape peduli , saje nak bgtaw ! ngee ~


okay , strettt to da point lahh ye . toksah le kite dok belok belok lagi . mari mengikut jalan yang lurussss . hahh ! macam la ape =='


wehh wehh , na tawu tak . nak tak nak tak . nak la ehh . hee . semalam kan , fes time as cakap dengan tuttttttttt . hee . nama x boleh didedahkan di sini sebab as x dapat persetujuan dari si dia untuk meletak kan nama dan gamba beliau di sini . hahahh


siapakah dia ? ehemmm
kalau korang dah bace blog meer (bestie as) mesti dah tawu kan siapa dye . haha . klik SINI untuk tengok nama depan and nama panggilan dye serta kisah selanjutnye mengenai si dia . hohoo

kenapa as letak gamba nihh ? hee , ade la sebab dye .
ohh ye ! 'si dia' tu bukan orang melayu yehh . so , jangan fikir bukan bukan . dye bukan orang yg berada dalam hati as . *hati as dah dicuri wee ~


hahh ! ape yang penting di sini adalah
DIA SANGAT COMEL ! >.<
okay , di bold kan di situuu yehh . hahahh *as ! jangan gedik sangat lahh . kunk **** marah padan muke kau !


ohh , semalam kan , as kan , hee .. tak nak la bagitaw >.< *blushing


aaa , dah kott . story ade banyak . tapi x kan na sumbat sume dalam post ni je kan . ngee ~ lain kali sambong . tataaa !! ^^


p/s  boleh tengok blog kawan kawan as ni sebab story kitorang lebih kurang je sume . ngee ~
FARAH
AMEERA

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa