Friday, March 18, 2011

goodbye :'(

annyeonghaseyo and hello
♥ assalamualaikum 


yeahh , goodbye sudaa . kejap je kan as bebas ? lepas ni kene duduk diam diam dalam penjara . keluar pown due minggu sekali je . stakat pekan baling je pegi =='


esok !
as dah nak bertolak dari sini ke sinunnnnnn . huaaa ~ dah la homework x siap lagi . ape na jadi nihh wehh T.T habes as kene tibai dengan cikgu :p haha . x mungken !! cikgu hanye akan maki dan rotan di tangan je . tu pown kalau cikgu tu garang . kalau cikgu baik ? yeayyy ! xD


hahh , time dh dekat na masuk ni pulak badan as buad hal . pegi panas tibe tibe ==' time awal cuti x nak panas pulak . haishhh . dh la kat sane x cukup rehat . bile nye na normal badan ni . hope suhu badan as jadi 37 darjah celcius balik cepat cepat

ehh !


tu tuuu . yang dalam kotak tu . hee .. maaf yehh . as x sempat na buad award . masa x mencukupi ditambah dengan ketensionan melampau membuadkan niat as terbantut di situu . huhuu . maybe next time untuk follower yg ke 150 kott as meneruskan niat . hehehh *niat je tuu . macam la ade yg na follow kan kan ?


errrr , tu je kott . as x larat dah na taip panjang panjang . peningggggg @.@ berpinar mata den . haha


soooooo ..
goodbye alls . termasuk lah lappy , handphone , facebook , my comel blog *wah ! nama baru :p , smkcj students especially 4 amanah .. huaa ~ rindu rinduu .. x jumpe lagi classmates yg happening cam korang taw x . farish , rin , azra , sab , syahirr , and many many more . jangan lupe kite di sinunn yehh :'D
*over =='


F4 !!
saranghae ! mmuahh mmuahh 


annyeonggggg :')

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa