Tuesday, March 5, 2013

Tomorrow is The Day

assalamualaikum
annyeonghaseyo, meyyda imnida

okay, esok as JPJ test untuk kereta. cuak jangan cakap lahh. berdebar-debar ni. haha. last kelas pagi sabtu haritu. masa latihan terakhir as masih bermasalah dengan bahagian bukit Zzz. kadang2 okay, kadang2 hampehh. harap sangat esok semuanya berjalan dengan lancar selancar lancarnya. insyaAllah :) marilah kita sama2 berdoa yehhh.

ahad, isnin and selasa petang, as ada kelas dengan ayah. hee. bawak kereta round2 cheras jaya ni hahh. semalam ayah bawak pergi tempat bukit sebab as kan bermasalah dengan bukit. insyaAllah, as dah makin okay bahagian bukit. yang lain2 tu rasanya tak ada masalah :)

as harap sangat esok terus pass. kalau boleh as tak nak repeat2 ni. buang masa, buang duit. dah la motor punya kelas pun tak start lagi -.- entah bila lahh as nak pergi. haha. asyik fokus kat kereta je. haihhh. maybe lepas habis test ni baru start motor. okay, nevessss! harap dapat buat yang terbaik esok. fighting as! you can do it. Amin~!

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa