Thursday, February 7, 2013

TONIGHT

annyeonghaseyo, meyyda imnida

TAHITI is the name of this group. aneh kan? at first, i was like, huhh nama apa diorang letak ni. takde nama lain ke nak letak -.- haha. wonder jugak genre apa group ni bawak. first members yang as kenal is jisu. she's sooooooo cute! trust me. as kenal masa tengok DREAM TEAM haritu. semua girls yang ada dalam dream team tu as tak kenal. haha ketinggalan kan as. nampak sangat dah lama tinggal kpop nihh. group lama je kenal. group baru tak kenal langsung. ngee~ back to the story, dalam dream team tu, jisu ni je yang as nampak macam attractive sikit. lain2 macam tak sangat. hee. sebab tu search lagu group ni je :)

TONIGHT is their song. lagu debut? ye kotttt. as pun tak sure sangat. tapi rasa macam ye. haha. dengar lahh. serius best! tapi mv diorang macam tak best sangat. so try dengar je dulu. jangan tengok mv. it's awesome! muzik dia macam lain sikit. seronok je dengar. haha. report to the dance floor~




♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa