Wednesday, December 19, 2012

G DRAGON vs HONGGI


assalamualaikum
annyeonghaseyo, meyyda imnida !

WARNING! THIS IS A LONG POST FROM ME ABOUT KPOP. SIAPA TAK SUKA KPOP, YOU MAY GO :) *nak syok sendiri je nihh :D

omo omo omo! GD sangatttttttttttt comel. ok, excited lebih. sorry for that. but seriously, i'm fall in love with that HOT guy. serious hot. i wonder why before this i don't like him. pandang sebelah mata je kott. BIG BANG pun yg as pandang TOP je. tp tu dulu lahh. now in big bang, GD is number 1 ! sorry top :P


first time tengok music video HARU HARU, time dekat maktab dulu. tu pun sebab roomate as yg tunjuk   siap nangis2 lagi. haha lawak je kan -.- kemain menghayati jalan cerita dia. uhuk uhukk. dalam mv tu, omo. GD sangat style. and i love his lips. sooo sexy. ngeh ngehh. muka dia macam muka budak2 nakal yg comel. kan kan? and dia sangat sayang awek dia dalam mv tu. boleh nampak dia frust sangat2. kyaa~ tak nak cakap banyak pasal mv tu. tengok sendiri okay walaupun lagu lama. ngee
HARU HARU
ok, dalam mv tu actually as tak de lahh fall in love sangat dengan GD. just terharu dengan watak dia je. time tu top still number 1. haha. but then my another roomate kasi as dengar lagu HEARTBREAKER pulak. omo, i'm soooo kuno sebab tak pernah tahu lagu tu wujud. nama je kpop lovers -.- hampehh haha. tapi, kesah pulak kann hehehh. that song sangatt lahh energetic. as suka lagu yang genre dia ala2 energetic gituhh. after that, ok GD is number 1 ! no doubt. balik rumah, cek mv heartbreaker, cool, awesome. choreography sangat cool. nak follow, tapi tak boleh. susahhh TT____TT tutorial dye pun susah. haihhh mimpi je la haha


so, apa kaitan GD dengan HONGGI ?


kalau dah minat, mesti la as banyak cari apa2 yang berkaitan dengan GD kan? google images, youtube, blog. semua lahh. rajin kan haha. ngengg. soo, as macam terperasan pulak yang GD dengan HONGGI ni macam sama. but my chingu says dyorang tak sama. haha. memang la tak sama. orang lain2. honggi childish sikit. but both of them sangat comel. kan kan kan ? tapi tapi, serious as tengok dye sama. hmmmm


and kebetulan pulak as memang sememang memangnye lahh obses dengan honggi nihh. bertambah excited lah kan. dua2 seksi, dua2 hot, dua2 comel. kalau ada depan mata sesak nafas dyorang as peluk. haha. ok, itu hiperbola -.-'


ok dahh. puas dapat lepas semua. dah lama pendam pasal benda ni. haha. setakatttt -.- i LOVE both ! done, now, lets enjoy their pictures :D credit to atuk google. ngehh ngehh








p/s CONGRATES nurin and adam for your pmr result today. you two did a great job! i LOVE both of you. wish me luck for my spm result next year. uhuk uhukk

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa