Monday, January 31, 2011

BLOG REVIEW :: top 3 yang as love love love

assalamualaikum dan haiiiiiii !
ngee ~ macam yang as cakap kat entry INI , as teringin nak buad blog review . x nampak kat celah mane as buad statement tersebut ? ni hahhh

nampak ? ahaha . dah siap highlight lagii . entry tu panjang . so , gamba ni membantu kome kome yang x bace entry tu untuk lihat statement as . wahaha .. stakat kan kan ? =='  and now ! ni la mase nye yang di nanti nanti kan oleh as selama ini . wee ~


okay , macam yang as dah taip kt tajuk tu , as nak letak tiga je blog yang as suke kat sini . sebab ? gile wehh na letak banyak banyak . siape nak bace ?! kau nak ?! haha . ehh , dah dah . mari teruskan . hohoo


blog fes yang setiap hari as akan check adalah ..
tattadadaaaaa
HANNAFAUZAN STORY
hee . klik klik . cantik taw blog dye . and ade banyakkkkk tutorial ! as suke blog ni sebab ade banyak tuto . haha . kebanyakan mnde yang as buad kat blog as ni , as gune tuto yang ade kt blog kak hanna ni . dan hasil nya , macam ni laa . hee


thanx kak hanna sebab buad banyak tuto . as love love love lahh akak punye blog . ngee ~ mari mari lihat 'about me' kak hanna >.<


seterusnya .. akan di umum kan blog kedua pilihan owner meyydastorydotblogspot
jeng jeng jeng ...
IRINE NADIA MARCELLO
okay , siapa x tahu blog popular nihh kan . banyak kali kott blog kak irine masuk surat kaba and majalah . wahhh ! hebad kan kan ? dengan berblogging , akak ni boleh jadi femes and meletup gituhh . hohoo .. teringin nak jadi macam akak nihh . wee ~


akak ni la yang buad as obses dengan kaler pink ! haha . dulu as x minat langsong kaler pink . sekarang , terlebih minat la pulakk . ngee ~  singgah la blog ni . and jangan lupa jadi follower kak irine . nanti dapat gulegule asam satu plastik . ngaaa ~ tipuuuuu


nahhh . tengok 'about me' dari blog kak irine ni pulakk


ohh , akhirnya . dah sampai mase untuk blog ketiga yang as love love love . hohoo . drum plissss
tadaaaaa
SCHITAH MASHITAH
yeahh . owner blog ni laa yang kasi as award sabtu hari tu . hee . as suke blog dye . cantek sangat plus kemas and senang nak load . blog dye x berat . ringan je . wuhuu .. lai lai . singgah la blog nihh . gerenti korang pown akan love love jugak . huhuu


jom tengok about owner blog nihh


done ! hahahh . tiga blog sudaa . weehuu . habes dah entry hari ni . tenkiuu kerana sudi membaca . jangan lupa singgah blog blog tu taw ! gerenti puas hatii . kalau x puas hati maybe sebab korang jeles kott tengok blog blog dyorang yang comel + banyak follower tuhh . hohoo >.<

♥ Don't forget to smile ♥

Saturday, January 29, 2011

AWARD ! suke suke >.< !

assalamualaikum dan hai hai .. ^^
tengah buad  ape ? berperang dengan homework yang tinggi menggunung tu ? haha . memang pelajar mithali la kalau korang tengah buad homework sekarang . as x start lagi . hee . pemalas kan kan ? sekeh budak ni cepat !


oraitt . udah udah le tuhh sekeh as . nahh , as nak habaq sikit nii . as dapat award la ! haha . fes time nihh . terasa nak membongkak sebentar .. :p weii , jangan la ejek . betul ni . fes time dapat award . wee ~


haish , x sabar dah na tunjuk kt korang ni . tengok taw ! comel sangat sangat

*klik gamba untuk terus terbang ke blog schitah mashitah's
haaa , comel kan kan ? jeles tak ? hee .. waa ~ untung as dapat award nihh . nak tawu dari siape ? *dh ade name dh kt award tuu .. ==' okay , pilot yang baik hati bernama Schitah Mashitah ni yang kasi award comel di atas kt as .


klik link di bawah untuk menaiki penerbangan ke blog comel lotee itu .. ^^
SCHITAH MASHITAH'S AIRLINE
wee ~ singgah la blog dye . comel sangat sangat ! >.<


kamsahamnida chingu yaa ! comel sangat sangat . *brape kali dh as ulang mnde yang same =='  oke oke . dah amek award , kene la jawab soalan kan . hee . ni soalan dye

hurm , ape yehh ? okay , blog ni comel , cantik , kemas , simple , pink !! haha . as suke kaler pink .. ^^  rase tenang je bace blog nihh .. lagu pown bes bes je sume . pandai dye pilih lagu .. :)
hahh ! lagi satu , blog schitah mashitah ni banyak info pasal kpop taw . and you know me . i really love kpop ! ngee ~ sume blog yg ade story pasal kpop gerenti as follow ! termasuk lahh blog schitah mashitah nii ..
okay , sudahh . itu je kott . hee . again , kamsahamnida chingu ! award ni terlebih comel lahh . suke suke >.< !


p/s  terase macam na bagi award laa . tapi nak tunggu 100 followers lambat lagi .. =='

♥ Don't forget to smile ♥

Friday, January 28, 2011

love this ! *kpop songs

salam and hye
annyeonghaseyo !! ^^


hohoo , okay . strettt to de point again . malas nk fikir intro . hahahh ..
lihat inii

kenal ? hee .. ni la INFINITE .. dulu as x de la suke sangat kat group nihh . tak tawu kenapa . hahah . sekarang dah suke gile !! sebab ? laguu baru dyorang bes sangat sangat plus tarian yang smart sesangat ! 


siyes wehh ! cube try dengar and tengok mv dye .*==' gerenti korang akan jatuh cinta dengan lagu nihh . wahh !! hehee .. nahh nahh . ni link dye . dengar taw !
*tajuk lagu seperti di bawah ini
INFINITE - BEFORE THE DAWN
yeahh , as maseh tidak mengenali ahli kumpulan dye . haha . yeye je suke group ni . as suke lagu je laa .. :p


second song yang as suke adalah nyanyian mereka

x kenal jugak ? haishh , ape daaaa . hensem nihh ! haha . jun as punye ! >.<  okay , ini MBLAQ . hensem tak hensem tak ? aww ~ suke la kt dyorang . hee . lagu dyorang yg as suke tuu ? tajuk dye STAY .


dengar dengar ! bes gilee . ade beberapa part yg as suke dalam lagu nihh . rase macam nak nyanyi je hari hari . bia hujan lebat kt cj ! haha . nahh link
MBLAQ - STAY
best kan kan ? >.<


mari teruskan dengan lagu yang ketiga . macam biase , cuci mata dengan gamba duluuu

x nampak la muke . haha . tapi kalau ade yang dah tengok mv dye , mesti tawu ni siape kan ? yeahh , betul la tuu . DBSK ! wee ~ dyorang comeback due orang je uhh . lagi tige x nak join . benci ! huu 


as dulu mane layan dbsk nihh . haha . x kenal pown dyorang walaupown pena dengar lagu MIROTIC . bile ade comeback kt music bank baru as kenal dbsk nihh . hohoo . sebelum ni kenal micky je .. ==' siape micky ? ni hahh

hensem ? comel ? macho ? entahhh ! haha . x minat lerr sayangg . maaf kepade peminat beliau . mianhae .. -__-'


ehh , lupe . hee . lagu dbsk nihh tajuk dye KEEP YOUR HEAD DOWN . sumpah best ! bagi as laa . hee . lain orang lain telinge .. :p  nahh , ini link laguu
DBSK - KEEP YOUR HEAD DOWN
seterus nye ?
hehh , udah udah le tuu . tige duluu . next time tambah lagii . hee .. lepas ni nak buad blog review la pulakk . wee ~ tunggu yehh ! tengah cuti nii terlebih rajin la pulak .. hohohooo


tataaaa ~
*curi gambaa kt sidebar >.<

p/s   tadi hampir eksiden time nak pegi cyberjaya . tayar meletup sebab trak punye barang ape tahh jatuh kene kt tayar .. dh la kat lane kanan skali tadi . ayah tengah pecut time tuu .. =='

p/s lagii   alia last day hari nii ! sedih nyee .. :'(

♥ Don't forget to smile ♥

Thursday, January 27, 2011

adoyyy , letihh lerr


assalamualaikum dan selamat sejahtera di ucapkan kepade sekian sekian dan sekian .. -__-'


ouhh , mari straight to the point . membe membe as dh banyak post kt blog dyorang pasal mnde nihh . as je yang agak ketinggalan sedikitt . dari kul 8 sign in blogspot nihh . sekarang baru dapat hidayah nak menaip . hohoo . gile pemalas as .. =='  dah la nota sejarah tak siap . hee . diam diam taw ! >.<


hari nihh skolah ade merentas desa . tapi bukan kt kawasan desa aka kawasan perumahan cheras jaya yehh . merentas di wetland .. wetland tu desa ke ? *pedulikk ! dari taon lepas sebenar nye rentas kt situhh . track tadi pown same je dengan taon lepas .. =='  yang beza , taon lepas panas , taon nihh mendung ! wahh , memang suke gile la kan . x perlu berpanas panas . hee


ktorang gerak sane naik bas . and na taw takk . fes time as mabuk bas sampai rase nk muntah and perlu mencangkung sepanjang masa ! sakett lerr cangkong . huhh , gile kauu . pening kott dalam bas tadii . bau dalam bas tu 'wangi' sangat laa . dh la sesat . bas ktorg last skali sampai kt sane . langgar kereta ustazah lagii . kesian kereta kemek depan . haishh . saman !! haha


mase tengahh larii , as terpisah dengan kawan as . =='  benci ! setiap taon macam tuu . asyek pisah je time lari . terpakse rentas solo . huu . kasihani sayaa . meer dah depan gile . alia maseh mengejar . last2 as yg kne kejar dye . haha . farah mcm biase , hanye walking di belakang . haha


dah habes rentas sume , duduk dalam barisan . then penyampaian hadiah . congrates pada yg menang . hebad nye larii ! nk stamina sikitt ....... =='  as no brape ? entahh . haha . meer cakap top 100 .. :)  chukahamnida meer ! wokk dapat no 24 kn . not bad laa .. ^^


ouhh , lastly .. cikgu bgtaw kedudukan rumah sukan

JENTAYU
KENYALANG
HELANG
MERAK
bayan


yeayyy ! bayan dapat mengekalkan kedudukan dari tahun as masuk skola nihh bersamaan dengan tahun 2008 sehingga tahun nihh , 2011 .. haishh . malang nye as . x dapat rase rumah sukan as juara dari as darjah 1 lagii . asyek asyekk last . x pown nombor 4 . as pembawa malang kehh ? haha . wateva !


lepas habes sume , balik sekola . naik bas lain pulak . waaa , bes la bas tuu . sejuk dan tiada wangian yang tidak menyenang kan . hee . rase macam malas je nak turun .. dh turun , kitorang singgah kuale . berehat sebentar bsame teh o ais terlebih manes . diabetes !


balik rumah terus tidoo dari kul 2.30 kott . sampai kul 6.30 . hahah . anak dare ape ni wehh ! letih laa . saket kaki nihh lari tadi . dah la banyak bukit kene daki .. =='


daaa , finish report pada hari ini . boring ? x pe . as pown boring jugak nihh . haha . tepah le post as . haishh . tenkiuu sudi membace . ^^


p/s   esok alia last day . sedih nyee .. lidor dh nk pindah .. :'(

♥ Don't forget to smile ♥

Monday, January 24, 2011

as dah jatuh cinta !

salam and haii  ^^

wahh , tengah bz dengan homework pown sempat lagi kan as na updated blog nihh . haish . kene marah dengan cikgu esok padan muke . dah la cikgu garang macam singa .. >.<  shhh , diam diam sudahhh .. hii


hohoo , jarang as tempek gamba as dalam post as kn . pejadah nye as tempek gamba tuu ? saje je na tunjuk teddy as tuu . dh sebelas bulan dh dye . tapi body maintain kecik cinonet . hihi . comel kan teddy .. ^^
as anehh lerr .. ==' *apakah ? abaikan !


hahh ! dengar lagu di blog as sudaa bertukar ? yeahh . haha . dari lagu korea rancak rancak , transform ke lagu indon yang slow miloo gituhh . wiihuu .. motif ? biar lahh rahsiaa . hee . x de lahh ! saje je nak tukaa hangen . biase laa . hati tengah rindu rinduan , lagu slow ginii je la layan . hayati lirik pliss .. haha . but ! I'm still kpop lovers okeyy . honggi dan minho plus rain oppa sentiasa di hatii . aww ~


heyy ! ape as rapuu ? 3 perenggan dh . tajuk x masokmasok lagii . isi penting x de lagii . cepat sekeh budak ni laju laju ! haishh .. =='   okeyy , semua orang dah tawu as x dapat asrama . *ye ke semua dh tawu ? refer link nihh .. SINI .. tapi sekarang as and parents tengah bergiat dengan aktif nye untuk mendapat kan as tempat dalam MRSM ! bergiat dengan aktif ? entahh . as pown x faham . haha ..


ape yang as cuba sampaikan di sini adalah as dah betul betul jatuh cinta dengan MRSM ! as sanggop buad ape je untuk dapat kan tempat kt situu . haishh , tuan pengarah .. izinkan saya belajar di MRSM .. plis plis pliss .. semalam as x tidur malam kott fikir mende nihh . dalam kepale hotakk fikir nak MRSM jehh ! *TIPU ! ade jugak fikir tentang 'dia' .. ngee ~


harap sangat second intake nanti name as ade . tak pown third intake ! x kesahh laa intake ke berapa sekali pown . janji as dapat melangkah kan kaki kanan dan kiri nii dalam MRSM .. huaaa ! nakkk T__T  bes nye kawan kawan as yang dapat MRSM .. as pown nak jugakk uhh .. mane aci dyorg je dapat !


haishh , as dah tergile gile kan MRSM .. tempat lain dh x pandang dahh .. =='
tapi ... sbp pown oke jugak kan . hii . sbp tu spare part je lahh .. hohoo *betul ke eje ? pedulikk !


♥ Don't forget to smile ♥

Saturday, January 22, 2011

i hope

assalamualaikum !
annyeonghaseyo !
selamat sejahtera !
hyeeeeeeeee !
=='

hahh , feslii .. gamba yg di tempek di atas tiada kaitan dgan entry pada hari ini . harap maklum .
ehh jap ! ade kott . entahh . hahah . comel kan honggi ? nak jumpe dye !!!! >.<

COMELLLLL >.< !
wahhh , agak banyak jugak sawang di sini yehh . brape hari x post ? 4 ehh ? lame nye . *lame la sangatt .. haha kalau dulu harihari as post . sekarang ? seminggu due kali je kott . post pown tepah tepah je sume . huu . maaf maaf . bz yehh . sejak masuk form 4 nihh , tension semakin menjadijadi sampai cik jerawat mule timbul di muka ku ini . hohohh . dah la pgy tumbuh due skali . bukan na tumbuh satusatu . haduyy .. semue tension punye pasai la nihh . kesian muke ...!!

hurm , seperti yg korangkorang sume tawu , result untuk sekolah berasrama penuh aka SBP and result MRSM dh keluar . and as adalah salah satu calon antara berpuluh ribu calon yang tidak berjaya yehh ! haha . yeahh , TIDAK BERJAYA . di bold kan di situhh ..

mulamula sbp dulu then baru mrsm . mase cek sbp hari tuu , as x brape kesah sangat x dapat . sebab ? as rse macam nak stay kt cj jehh . konon konon sayangg la kan nk tinggalkan sekolah ku yang tercinta ~ *lagu skolah rendah tapi , bile mrsm pown x dapat , rase kecewa tu macam timbul banyakbanyak pulak . x tawu kenape . nak nak lagi alia dapat sbp . lagi la as rase kecewa x dapat apeape tawaran . huu . macam sia sia je dapat result okay hari tuu .. T__T

so sekarang , as sangat sangat , amat , terlampau , terlalu nakk sangat masuk asrama ! haha . teknik hari tuu as dh tolak . hari pendaftaran pown dh lepas . lagi pun yg tu aliran lain . sekarang as cume bole berharap mrsm and sbp je . as dh buad rayuan . harap diterima . tak kesah la as dapat panggilan keberape pown . janji dapat ! hohoo , kene buad solat hajat nihh ..

as harap sangatsangat as and bestie as dapat tawaran nanti . hope rayuan kami diterima . kalau betul kitorang dapat , secara rasmi nye , F4 tiadaa lagi di cheras jaya . semua merantau . haha . kene tunggu cuti baru dapat jumpe .. *cakap macam dh dapat asrama je kan . hahah

hahh ! before terlupa . as nak cakap tenkiuu sangatsangat to meer sebab tolong order kan button button nihh untuk as . hee

niel oppa ! nak letak kt beg la button nihh.. >.<

hooo , gamba terpaksa dikaburkan sebab as na bgy kt someone . mane boleh tunjuk . tapi meer dh letak kt blog dye . haishh  =='
xpe xpe . ade jugak yg x tawu kan ni cper . hee . hope 'dia' suke button nihh .. ^^

for those yang berminat dengan kpop stuff such as kpop button , kpop laptop skin and kpop t-shirt , boleh la tekan di sini .. dengan murah hati nye as bagi link kt sinii
SUNG RIN KPOP SHOP
ade macam macam button kt situu dengan harga yang sangatsangat berpatutan . cara na order boleh baca di sana yehh . hohoo ..

again ..
kamsahamnida chingu yaa ~ ^^

♥ Don't forget to smile ♥

Monday, January 17, 2011

takut lahh !

salam and haiiii adekadek plus kakakkakak sume !! khabar ape ? baikk ? syukur syukur .. hehe =='

okayy . x mow mainmain dh . x de masa la na post panjangpanjang . pendekpendek sudahh
esok ! urghh , as and the geng plus syahirra cumel and yaya and the geng kene buad presentation depan form 3 students kt seminar room . omo ! as nihh dh la x gheti cakap depan org . kalau stakat taip macam ni gheti laa .. agak debar . hahah . adekadek .. sile beri kerjasama yehh esok . akak takut nihh .. *akak ke ? werkk !

as punye group present depan adekadek kelas 3A , 3B , 3C , 3D .. tu je kott . pukul 10.10 pagi dh start program tuhh . mulemule group yaya present dulu . then baru group as . ktorg ade 10 minit je ntokk present . sempat ke ? macam x jehh . mesti ada lebih sikit sikittt nanti . haha . bia je la kan . mane cukup sorang due minit . penutup lagii .. =='

wahhh , hope ktorg dapat present elokelok nanti . agak bernasib baik sebab ktorg dapat kelas depan . hee . kalau kelas tengah takut nanti cakap sorangsorang kt depan . buad malu je nnty . as x mampu menarik perhatian orang yehh !!

weiii ! takut la . kunk as tergelak sorang kt depan tu macam mane ? mesti aneh nanti . haishhh .. doakan as ! cepat tadah tangan ! hahahh

errr , macam panjang jehh .. x pe la . dh alang alang . as sambung lagi yehh ..
and berita nii agakk menyedihkan bagi as . huuuuuuu .. T__T

lihat gamba di atas .. comel tak ?
comel kan kan kan ? >.<

nama dia alia . bestie as . kenal ? x kenal pown x pe . haaaaa =='
pffftt , mari terus masuk topik !

alia ~
sedihh uhh . dye dapat surat tawaran sbp . dapat Sekolah Sains Muar . SAPURA bak kate 'AA' . heyyy !! as x jeles lahh . as sedih sebab nanti alia pindah , F4 dah x de leader . sedih sebab ktorg 4 x pernah pisah . semua samasama . tapi ktorg kene terima jugakk hakikat yg alia akan pindah sekolah 7 Feb nihh !

haishh . menangis ktorg kt skolah tdy . haha . sedihh gile kott . ntahh ntahh nanti meer and farah pown dapat asrama . tinggal as sorang kt cj . huaaaa !! takut la tinggal sorang . nanti di pinggir . huuuu

enough !!
hahahh . as x faham apa yg as taip nihh . macam rapu lebihh je ..
hahh ! before tekan tanda x kaler merah tu kan . come come visit blog bestie as . hee . dye baru bukak semalam .. tekan link kt bawah nii
OHHH NANAA
marii beri support kt dye ! hee

p/s thank you syahirra , alia , meer and farah coz lepak di rumah as hari nihh .. belatih kejap je . gelak je banyak . hahah 

♥ Don't forget to smile ♥

Saturday, January 15, 2011

all about SUPA


TEEN TOP !!!

yeahhh , finally dyorg dh buad comeback semalam . ehh , jap . comeback dyorg 13 jan . tapi as tengok music bank . kt music bank , baru semalam dyorg buad comeback . and ! persembahan dyorg best gile wehh !! hahah . as ter'excited' lebih mase dyorg punye turn . kalau as ade kt sana , mesti as jerit gilegile . jerit name niel . NIEL !!!!!! haha *=='

lagu comeback teen top bertitle , SUPA LUV . and lagu dye superb ! hahah . suke la lagu nihh . banyak kali as dengar . suare niel memikat hatiiii . walaupown rambut dye macam aneh sikit . tapi cute and nampak lain dari sebelum nihh . ngee ~ tarian dyorg menarik ! haha . but , buad mase skrg nihh as still suke tarian dyorg dalam lagu clap sebab as suke rambut dyorg dyorg sume dalam lagu clap . muahaha . as x cakap as x suke rambot palsu dyorg yehh . *palsu kehh ? eyh ! lupekan

mari mari lengluii tengok ini picture . teen top punye members with rambut baruu khas sempena comeback dyorg tahun nihh . hee

niel oppa ! saranghae .. ♥.♥
chunji 
changjo 
ricky 
C.A.P 
L. joe 

rambut pink L. joe cantek kan kan ? dye nampak macam cumil bile rambut pink . hee .. hahh ! try la dengar lagu supa luv nihh . tekan link kt bawah ni taw !
SUPA LUV
dah dengar ? gud gud .. hehhe .. best kan ? suare niel awesome kan ? aww ! suke lahh kt niel . ohh , niel oppa .. saranghae .. mmuahh mmuahh ! ♥.♥


*picture credit to niel teen top fanpage

supa luv , teen top , done !
haha , now na story about another supa .. not supa luv . heyy ! of coz not supraa laa . SUPA ! *erghhh , as anehh ==' 

oke oke . seriusss marii .. ^^
supa yg as maksud kan di sini adalah SUPA DUPA DIVA . apa tuhh ? tajuk lagu lahh ! haha . heshh , xde keje as ari nihh . maramara je dari tadi . mianhae chingu yaa ~ ehhem .. as x tawu laa . kenape tibetibe je minat lagu nihh ? haha . group yg nyanyi lagu nihh , name dye DAL SHABET . and menerusi pemerhatian as , maksud name group dyorg ni sweet sour .. ye ke ? haha . tringat siakap masam maniss . sedap kan siakap ? yummy !

ini la dal shabet . comel kan ? >.<  kalau tak silap dyorg baru je debut minggu lepas . rase nye laa .. hee .. lagu dyorg yg as sebut tadi tuhh . supa dupa diva . sweet lagu tuhh . tak caye ? tengok video kt link nihh ..
SUPA DUPA DIVA
 dah tengok ? wahhh ! memang mendengar kata sungguh korang kan ? hee . yg x dengar tuhh , xpe xpe . lepas nihh bole dengar . leceh kan ? na dengar , lepas tu kene datang balik blog as nihh untuk tengok saki baki gamba yg as na tempek kt bawah nihh . hohohh

before as tempek gamba gamba mereka , as just na bgtaw yg video supa dupa diva tuhh , macam snsd kn ? x tawu la pandangan org lain macam mane . tapi as tengok ade macam snsd . =='  tapi x pe ! as suke lagu dyorg . lalala ~ hee .. mari teruskan aturcara majlis supa pada hari ini dengan gamba gamba dal shabet punye members .. 6 orang jugak ! same dengan teen top . hehehh

 Serri 
*nampak macam jessica kehh ? as x cam sangat muke jessica .. huhuu
 Su Bin 
♥ comel kan nii ? her name is Ji Yul 
 Vicky 
♥ Ga Eun 
♥ Ah Young 
*picture credit to dal shabet fan page

yeahh ! ini sajaa . motif utama as , na bagitaw as suke lagu supa luv dengan supa dupa diva je pown . haha . terletak pulak gamba gamba dyorg sume . hohow . and to TIRA .. thanx coz tag me . nanti nanti as join ehh . xde gamba laa untuk contest tuhh . huu . kalau dh ade , as join . kalau xde gamba , as x join . hee . x pe kan kan kan ? ^^





♥ Don't forget to smile ♥

Thursday, January 13, 2011

JANGAN


assalamualaikum dan haii !!
apa khabar ? baik ? tak baik ? ouhh , tidakk . jangan x baik . tdy cikgu cakap H1N1 dh na datang balik ? betul ke ? jangan laa . huu . kunk ramai saket . tak sukee !! udahudah le tu amek nyawa org . huu . macam mane dye bole datang balik eyh ? dari mane ? dulu mexico . lepas nihh ?

uhh , ukee . bukan H1N1 yg as cube na sampai kan di sini yehh . entry neyh special buad tige orang classmate as yg akan pindah pada minggu depan . omo ~ sedihh laa .. as bole tahan rapat la jugak nan tige orang nihh . nama dyorg ?

NORAIN NAJIHAH aka ain
NUR SYAHIRAH aka sheera
NURIZWAN NAZRI aka wawan *betul ke ehh ejaan ?

huuaaaa ...agak sedih laa . tigetige baik dengan as . tahun lepas tusyen as duduk dengan sheera n ain . gelakgelak dengan dyorg kt tusyen . wawan pulak , kononkonon sweet kapel as . *werkkk !! haha . anis ! jangan marah yee ! huu .. selalu guraugurau dengan wawan . macam agak sedih laa dyorg na pindah . dyorg pindah kt sekolah teknik cheras . haish ! dh la as susah na kua umah . haha . macam mane na jumpe dyorg ? kene tunggu besaa . hohoo . macam la jumpe nnty ..

pape pown .. harap sangat korangkorang tak lupekan as di sini . hee .. sheera ! sayang kau laa ~ huu , sedihh . tak dapat ejek kau lagi . haha . jangan lupe aku ehh ! hoo .. ain .. mmuahh mmuahh ! ngee ~ wawan !! wawan jahat nak tinggal kan as . haha .. wehh wehh .. jangan lupe aku taw taw taw .. jage diri elokelok ehh . belaja elokelok . ta maw mainmain

SARANGHAE CHINGU YAA





♥ Don't forget to smile ♥

Monday, January 10, 2011

!!!!!!!!!!!

hye and salam
wahhh , dh lame x post kan kan .. *lame ke ? pedulikk ! firstly , let me jeritjerit dulu hokeyy
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!

aigooo , sangatsangat tertekan laa sekarang . why ? homework banyak plus x faham plus x pandai plus x tahu plus malas . huuu , help me plisss .. macam dh fed up je na buad homework . x faham laa . ape cikgu ajar ? kenape laju sangat ? dh la as duduk belakang . x nampak la apa cikgu tulis mse tengah explain kt depan . tambah dengan bunyi bising kt lua lagi . lagilagi time budak petang tengah beratur kt bawah . mase tu suara cikgu kt depan dh tenggelam . x dengar . macam mane na fokus ?!

first week skolah , semua okeyy . xde masalah , xde tekanan . sebab ? minggu lepas cikgu x ajar lagi . hee . hari neyh , second week . semua cikgu dh start ajar . dh la laju . bile as x faham , susah na tnye sb ckgu x gerak belakang . haishhh .. bile kelas na start lengang eyh ? penuhh ..

rase mcm na duk asrama pulak . haha . tapi kalau duk asrama macam letih je . tapi macam best ! ==' mane satu ? best ke tak ehh ? errr .. whateva ! haha .. *apahal as neyh ? haish tapi kan ! tahh tahh kt asrama lagi tensyen . xde tv , xde fon . huaaaa ~ macam mne na tgok marry me mary ? music bank ? happy together , 2 days 1 nyte and many many lagi cte kt kbs ? *cakap macam dh dapat asrama je =='

okayy , sudahhhh .. tengah tensyen , taip pown melalutlalut je lebih . xde point langsong . caner na jadi blogger berjaya neyh ! haha *gilee !  ehh ehh , takk . hee . tak berniat pown na jadi blogger tegar . sekadar sukusuke sajaa okeyy .. ^^


♥ Don't forget to smile ♥

Friday, January 7, 2011

teen top comeback

yeayyy ! finally teen top na buad comeback ! omo , x sabar okey . haha .. video teaser dah ada . tapi baru due . nak tunggu lagi satu 9 januari neyh . then , teen top akan comeback . yiiihaaa ! x sabar laa . nak tengok niel !!! dh lame x tengok dyorg buad persembahan kt music bank . niel oppa , saranghae ~

tengok ! comel kan niel . hee , suke sangat denga suara niel . lain dari yg lain . omo , as dh jatuh cinta dengan niel . hikhik . siapa lagi suke niel ? mari madu bersama !!

ahhhh , excited nye na tggu comeback teen top . sepatutnya dyorg dh buad comeback minggu first januari neyh . tapi sebab niel sakit lutut , dyorg terpaksa tunda .. huu , kesian niel sakit lutut . mehh as urut mehh . hehe *gediks hahh ! na bace lebih lanjut ? nahh

Teen Top has announced that they’ll be delaying their comeback by a week due to vocalist Niel’s knee injury.
On January 4th, their agency, T.O.P Media, revealed, “They were scheduled for comeback on the first week of January, but Niel injured his knee during a year-end performance.  Through rest, his condition has improved, but we’ve postponed the group’s comeback date to the 13th.”
Teen Top previously revealed that their title track would be “TRANSFORM,” and stated, “Please look forward to a
completely upgraded image.”
Three teaser videos will also be released on the 5th, 7th, and 9th, as to build anticipation for their official comeback.

neyh link video teaser teen top . tengok taw ! supa luv yeahh . hohoo
transform
supa luv
okeyy , ekceli as pown kurang faham teaser neyh . and as x faham ape yg as cube sampai kan kt sini . haha . kalau rase rase as TERsalah information , tolong tolong la betul betul kan yehh ! hee ..

♥ Don't forget to smile ♥

Wednesday, January 5, 2011

wahhh !!

salam and hye hye hye !! hee
as excited hari neyh ! na tawu kenape ? sebab petang tdy merupakan petang yang indah buad as and org tersayang .. hehe ..  happy sangatsangat taw x ..

aww ! sayang sangat kt dyorg tige .. hehe .. tenkiuu sb datang umah as tdy . walaupown tpakse jalan kaki tengah panas . huu .. saranghae chinguu yaa !

okay , mari mula kan kisah dongeng empat sahabat a.k.a F4 .. :)
caner na mule kan ? blasah je laa . haha .. semalam ! ktorg plan na edit blog F4 . na create header , tuka template , betul kan blog , ringan kan blog and makeover blog bia jdy lagi lawa and bla bla bla . plan na lepak rumah as hari kamis bersamaan dengan 6 januari 2010 . tibetibe tadi tertukaa tarikh . haha . x saba sangat na edit . *==' so ktorg decided na lepak rumah as lepas skola . alang alang x study lagi , keje skola x de lagi . ktorg pown amek kesempatan untuk bersuke ria . hohoo

and tawu tak ! plan tu sume x jadi . haha . blog ktorg x jdy pape lagi . kosong and anehh . tunda esok pulakk . tadi main tgkap tgkap gambaa jehh . haha . ape la buad . macam org gile tdy . gelak sampai x de suare . agresif gile tdy ! *huhh ?! perut sakit and senak . gelak smpai x larat na gelak dh . dari pukul due lebih sampai lime ktorg gelak tnpe henti . tige jam kott .. mne x letih .. kul 5 sampai 6 sume dh letih , mate pown berat . rse mcm na tdo jehhh . haha

dah ! x nk story banyak banyak . sampai esok x habess . haha . mari lihat gamba kabur bersama ...
*as x edit . MALAS !
abaikan background yg huduhh tu yehh ! x sempat na kemas . haha
F4 , saranghaeee .. mmuahh mmuahh
apakah ?? =='

sume pegang barang , meer je x .. -__-'
farah buli leader ! ish ish ish
kamii model barangan kosmetik >.<
as bajet cun ? bia lahh ! haha .. tige cun kan kan kan ? *tibetibe
emmm , secukup rase yehh ! haha . as gelak sorang tgok gamba neyh . tangan fara klaka laa .. xD
urghh , x taw na letak caption ape . haha *muke as siyes kott
as di pinggiran yehh . wokk ! jahat pgy pinggir . haha *ape as ? =='

okeyy , ni je gmba yg ade . selebih nye tekan SINI .. tapi yg ni untuk siapa siapa yg ade facebook as je taw ! heshh , of coz la sume ade kan ? haha . siapa lagi na bce blog ni . xde nye org yg x kenal as bce . yg selebih nye lagi as x upload sebab gmba tuu lawak gile . haha . x nak la upload . memalukan F4 jehh . bia menjadi kenangan ktorg empat je . hohoo ..

tuntas nye di sini , siyes ! seronok sangatsangat tdy ! banyak mnde ktorg buad . gelakgelak sampai guling atas lantai . tangkap gmba sampai jatuhjatuh . dh la bilik sempit . hari ni , 5 januari merupakan hari yg indah buad kitorg . hope ktorg x pisah . x mow ! doakan persahabatan ktorg eyh . ngee ~

♥ Don't forget to smile ♥

Monday, January 3, 2011

first time u

salam , annyeong , hello and holla .. ^^
ehemm , apa khabar ? baik ? kurang baik ? terlebih baik ? arr , apeape je la yehh . hee . as tengah kekeringan idea untuk buad ayat untuk permulaan post untuk post hari neyh untuk blog as and untuk kawankawan as yg sudi membaca blog as yang sememang nye di create untuk menambah bahan bacaan anda semua .. faham kahh ? haha , hope kalian semua memahami yehh ..

hari neyh !! 3 januari 2011 .. eii , cepat nye mase berlalu . rse mcm baru semalam tengok bunga api . tengoktengok hari neyh da start skola . omo ! start skola ? arhhhhh , x suke !! kenapa kejap sangat cuti skola ? grrrrr , ni na marah neyh . huhuu .. *time cuti na skola , time skola na cuti , apahal kau hahh ! haishhh tadi blaja math macam susaa je uhh . haha . dah la as x hengat apeape . kosong je tdy . ckgu suhh flashback balik pown payah . susahhh .. tapi x pe ! lepas neyh okeyy kott .. hee . baru fes day kan . tulisan pown dh mcm ape tah tdy . sebelum neyh menaip je keje . x tulis langsong . ish ish ish ...

okey , siyes dh lari tajuk . haha .. before as start story cter yg berkaitan dgan tajuk , mehh tengok gambaa neyh satt . get ready tukk senget kan kepala hokehh ! hehe

2010  *senget kpale cepat ! (sile abaikan tarikh pada gamba)
2011
haha .. lain takk lain takk ? as dh tukaa baju !! dari biru kepada puteh . yeahh , perubahan untuk tahun 2011 . x mow jdy pengawas lagii . nak berehat dari segala masalah yg bekaitan dengan pengawas . hee .. ramai tegur ktorg empat tdy . dyorg cakap ktorg nampak pelik pakai baju puteh . haha . jangan laa . ktorg pown rse aneh jugak pakai puteh . lamelame nnty baru biase . hee

first time kott as pakai baju puteh . last pakai time form 1 duluu . haha . klaka la kan as pakai puteh ? heshh . first time baris dalam barisan . dh la duduk belakang tdy . first time x bertugas time pimpunan and rehat . first time bersesaksesak time na bli makanan waktu rehat . first time kene arah dengan pengawas . first time ape lagi hahh ? ntahh . tapi banyak la first time hari neyh . rase bebas je . hee . as x menyesal pown x jadi pengawas . x taw kenapa . mybe sb as dh xde hati lagi na jadi pengawas kott ..

ouhh yaa ! budakbudak klas 4A dengan 4B balik lambat uhh . haha . x suke laa . balik kul 1.40pm .. lambat nyee . mesty harihari as lapaa dalam kelas . balik rumah je melantak banyakbanyak macam tdy . lepas makan kenyang gilegile sampai senak perut . *pelahap nyehh x senonoh punye budakk . haha

hahhh ! dh la kott . tu je kott . oke la kott . kott kott kott .. *apakah ? =='

tataa kawankawan ~ saranghae ... mmuahh mmuahh .. ^^

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa