Monday, February 18, 2013

Happy Birthday AYAH!

*snapped by me ;p
assalamualaikum
annyeonghaseyo, meyyda imnida

Allah selamatkan kamu~
Allah selamatkan kamu~
Allah selamatkan HAJI NOROZI
Allah selamatkan kamuuuuu~
woo woo~


tanggal 18 February 1966, lahirlah seorang insan yang sangat comell ini. hee. ayah, selamat hari jadi. semoga panjang umur. terima kasih sebab jaga nurul sampai sekarang. nanti sampai turn nurul pulak jaga ayah. nanti ayah duduk diam2 je kat rumah okay. biar nurul cari duit pulak untuk ayah. hee. nurul harap ayah sihat sentiasa. sayanggg ayah sangat2!


atototo~ sweet couple ni. hehe. happy birthday! okay, semalam as dengan mama beli hadiah untuk ayah. time tu otw nak pergi melawat pak long as kat hospital selayang. sebelum masuk kereta tu kitorang kelam kabut lah sorok hadiah tu. kecik je pun. muat masuk handbag masing2. mama yang simpan. ingatkan selamat lahh sorok kat situ. rupanya tak haha -.-

masa otw balik rumah kitorang singgah kejap dekat gerai tepi jalan nak beli pisang goreng. masa tu lahh rahsia terbongkar. haha. mama bukak beg nak ambil beg duit. lepas tu terus keluar, biar je beg terbuka. as tengah tidur2 ayam masa tu kat belakang. tiba2 nampak ayah tengah pegang hadiah tu. terus tepuk dahi. spontan k. haha. pastu malam tadi masa nak bagi kat ayah, dah gelak2 dah sebab tak surprise lagi hadiah tu. ishhh. yang surprise hadiah yang abang as kasi je la. dia tinggalkan before balik skudai. jam tangan. siap tag harga lagi. apa la buat -.- haha

tapi apa pun, janji ayah dah selamat membesar sampai sekarang. dah ada life sendiri. nurul ni hahh kecil lagi. macam mana lahh life nurul nanti kan. hmm, i wonder hohooo

saengil chukahae appa~! ^^


♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa