Monday, January 24, 2011

as dah jatuh cinta !

salam and haii  ^^

wahh , tengah bz dengan homework pown sempat lagi kan as na updated blog nihh . haish . kene marah dengan cikgu esok padan muke . dah la cikgu garang macam singa .. >.<  shhh , diam diam sudahhh .. hii


hohoo , jarang as tempek gamba as dalam post as kn . pejadah nye as tempek gamba tuu ? saje je na tunjuk teddy as tuu . dh sebelas bulan dh dye . tapi body maintain kecik cinonet . hihi . comel kan teddy .. ^^
as anehh lerr .. ==' *apakah ? abaikan !


hahh ! dengar lagu di blog as sudaa bertukar ? yeahh . haha . dari lagu korea rancak rancak , transform ke lagu indon yang slow miloo gituhh . wiihuu .. motif ? biar lahh rahsiaa . hee . x de lahh ! saje je nak tukaa hangen . biase laa . hati tengah rindu rinduan , lagu slow ginii je la layan . hayati lirik pliss .. haha . but ! I'm still kpop lovers okeyy . honggi dan minho plus rain oppa sentiasa di hatii . aww ~


heyy ! ape as rapuu ? 3 perenggan dh . tajuk x masokmasok lagii . isi penting x de lagii . cepat sekeh budak ni laju laju ! haishh .. =='   okeyy , semua orang dah tawu as x dapat asrama . *ye ke semua dh tawu ? refer link nihh .. SINI .. tapi sekarang as and parents tengah bergiat dengan aktif nye untuk mendapat kan as tempat dalam MRSM ! bergiat dengan aktif ? entahh . as pown x faham . haha ..


ape yang as cuba sampaikan di sini adalah as dah betul betul jatuh cinta dengan MRSM ! as sanggop buad ape je untuk dapat kan tempat kt situu . haishh , tuan pengarah .. izinkan saya belajar di MRSM .. plis plis pliss .. semalam as x tidur malam kott fikir mende nihh . dalam kepale hotakk fikir nak MRSM jehh ! *TIPU ! ade jugak fikir tentang 'dia' .. ngee ~


harap sangat second intake nanti name as ade . tak pown third intake ! x kesahh laa intake ke berapa sekali pown . janji as dapat melangkah kan kaki kanan dan kiri nii dalam MRSM .. huaaa ! nakkk T__T  bes nye kawan kawan as yang dapat MRSM .. as pown nak jugakk uhh .. mane aci dyorg je dapat !


haishh , as dah tergile gile kan MRSM .. tempat lain dh x pandang dahh .. =='
tapi ... sbp pown oke jugak kan . hii . sbp tu spare part je lahh .. hohoo *betul ke eje ? pedulikk !


♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa