Friday, December 3, 2010

nak ke tak nak eyh ?

Your generated text image
hurm , semalam as mesejmesej nan ayda . then dye tnye as , as dpat tak sekolah teknik . ktorg mohon skola yg sme . yg lain sbjek je . as tnye dye blik , result dh keluar ke ? sb as ingat ne tggu result PMR keluar dulu . and as ingat nnty ade posmen datang rumah bgy surat tawaran . lepas tu ayda ckp dh boleh cek kt web moe dh . huhh , mulemule as x caye gakk . ingat kn dye mainmain . as tnye , dye dapat ke . dye ckp , dye dapat . dye suhh as cek time tu jgak sb dye nak tawu as dpat ke tak . as pown pgy la cek ..

as dapat !
huhh , as dapat sekolah menengah teknik sepang . *memang tu yg as mintak pown tawaran sbjek , perdagangan .. omo ! perdagangan . as x taw nak ke tak sb kalau boleh as nk sains . *kt teknik xde sains kan ? tpy , ade kawan as ckp kalau amek perdagangan senang nk skor . entah laa .. kalau belajar perdagangan neyh kan , ape contoh pekerjaan yg boleh as dapat eyh ? cper yg tawu ? ayah ckp bole jdy akauntan . akauntan tu mcm mne ?
*as x gheti sgat la pasal kerja neyh .. ngee~

tpy , kalau as nk sains , as kene stay cj je la kan ? kt cj mybe ade peluang nk msok klas sains . tpy ! huhh , as boleh ke bwk sains neyh . minat je x bole kan ? sains yg form 3 neyh pown as susah na dpat 80 lbeyy . kalau x bole skor sains , baik as amek perdagangan . haha , pening dah . x taw na amek yg mne .
nak mintak tolong cper neyh ? dilema lerr .. nak ke tak eyh sekolah teknik ? huhuu

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa