Wednesday, February 6, 2013

I Wish


annyeonghaseyo, meyyda imnida

FT Island sangat comelllll. okay, agak ketinggalan sebab lagu ni dah lama rasanya. dari tahun lepas lagi. tahun lepas ada dengar, tapi tak berapa minat sangat sebab dengar gitu-gitu je. yelaaa, tahun lepas mana ada masa nak layan kpop ni semua. masa tak mengizinkan. woo woo~ haritu dengar balik masa tengok channel 705, kpop hitz kalau tak silap. tiba-tiba jadi macam excited lebih tengok HONGGI. haha gelabah kan minah ni. sengih sorang2 tengok honggi. ishhhh

tak tengok lagi part JAEJIN tu. cair kottttt. haihhhh kenapa comel sangat hahh? agak2 kalau ada depan mata tu dah penyek2 dah muka dia as usik2. haha. muzik lagu ni pun best. freshhh je. ohh, btw masa baca2 komen dekat youtube, ada orang cakap muzik ni copy lagu 50 ways to say goodbye. as pun try la search lagu tu. okay, memang lebih kurang muzik dia. tapi tak best sangat pun. FT Island punya lagi best! haha boleh ke macam tu? -.- biarlah. malas nak fikir. janji lagu best, diorang comel!


nan niga tamina oppa~!

tengok! comel sangat honggi ni kan. haha suka tengok rambut dia macam tu. sesuai je dengan honggi. bila tengok2 balik, member FT Island ni semua comel2. baru perasan -.- haha dulu tengok honggi je. tak kisah pun pasal yang lain. tiba2 terkisah pulak ngeee


jaejin oppa~!

p/s jelessss tengok girl dalam mv I WISH ni. nak jugakkkk T_T

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa