Tuesday, March 12, 2013

N R N M Z

haiii J I E H A HAHAHA
okayy, krikk krikk -.-

jia oooo jia. ni aku buat post special untuk kau. serius untuk kau je nihhh. so, baca lahh yeeee. hee. sorry tak dapat nak bagi apa2 untuk kau. but aku promise nanti masa amek result aku bagi something kat kau taw tawww. sekarang ni, setakat ni je yang aku mampu bagi. hehehh. nahhhhh


sorry buruk. but seriously, ikhlas dari aku ni. khas untuk kau. hahahh. H A P P Y  B I R T H D A Y jia~! kau dah tua. kau dah besar. kau dah matang. kau dah tinggi. err, tinggi? haha ;p aku harap kau tak lupa aku. kalau kau lupa aku ketuk2 kau. okayyyy hee. thanks jadi kawan aku. walaupun macam selalu gaduh2 -.- haha macam bongok je kan bila ingat balik. kau tak cakap dengan aku, aku tak cakap dengan kau. padahal duduk sebelah menyebelah. haha dah la kadang2 tu gaduh sebab mende kecikk je. alahaiii haha

thanks jugak sebab kasi aku stay rumah kau haritu. ye, walaupun kau tinggalkan aku tidur sorang2 kat bilik kau tu T_T haha sampai hati kau kann. ishhhh haha. thanks sekali lagi sebab kau selalu tolong aku, teman aku, umm apa lagi. haa sebab yang paling utama adalah sebab jadi kawan baik aku dari form 4 sampai sekarang :) thanks sebab percaya kat aku. kalau x percaya tak de nye kau share masalah, rahsia kau kat aku kan. senang cite, thanks for everything!

aku harap result spm kita nanti sama2 gempak. in shaa Allah straight A+'s~! nanti bila kau dah success jangan lupa aku eh ehh :) aku doakan kau happy sentiasa. and semoga bertemu dengan jodoh kau. muahaha tibe jodoh kan ;p kahwin nanti jangan tak jemput aku pulak. VVIP seat untuk dua orang okayy. haha

aku rasa macam nak membebel je kat kau. tapiiii, errr entahh. haha kosong kosongg. non-idea. ngee~ btw, kau nak tahu tak, kau ni lahhhh first bff aku yang kecik2. selalunya semua lebih kurang aku je. kau ni terkecik pulak. haha sebab tu aku rasa macam selalu nak jaga kau. krikk krikk kan haha. okayy lalutt -.- dahh cukup. sampai sini je lahh kott. aku sayang kau. eeee, betul ni. aku sayang kau. walaupun macam dah susah nak jumpa kan sekarang. bukan macam, memang susah pun kan. haha. aku harap kita still berkawan sama macam dulu :) 사랑해요 친구 ingat tak cara nak baca ni? ;p



♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa