Saturday, April 30, 2011

sumpah rindu ! T.T


assalamualaikum
annyeonghaseyo ! meyyda imnida ! *chehh , haha


apa khabar kalian sume . rindu as takk ? yerkk ! :p
xpe2 . x rindu pown x pe . as x kesah . haha . as je yg over rindu kat kalian kalian sume . huhh , aneh ! =='


okay , semalam smpai rumah pukul 12 malam . huaa , x dapat tgok two days 1 nyte . huk hukk . harap ahad dapat tgok :') okay , mari sambunggg . semalam as naik bas kul 3.30 pm . yupp , 3.30 pm . turun bas pukul 10++ pm . x ingat kul bape . hee ~


lame tak , lame tak ? lame kannnn . haha . mane x lame . bas tu pegi stop bnyk kali amek org kat baling dengan satu kawasan yg tidak diketahui di kedah :) lepas tu baru gerak kl . huhh , saba je la . lain kali na naik bas lain la pulak . wee ~


semalam smpai tengah malam gituu , of coz la letih kan . x larat na on lappy nihh . pagi tdy baru dapat on . dengan langkah yg bersemangat , lepas makan je terus on ! haha


dah on , tgok pulak album gamba bestie as . ade gamba dyorang pegi majlis anugerah cemerlang hari tuu . wehh , siyes rindu kt dyorg ! jeles gile kott tgok gmba tu . huu .. kenape upload T.T


as x dapat pegi ari tuu . gile na balik time tu . dh la as jauh . nak pulak time tu minggu exam . haishh . sadiss . ni antara gamba2 yang membuatkan mata as berkaca disebabkan kerinduan yang melampau :')

sepatut nye as kat sebelah meer :'(

rindu gile kat korang !!




 'ade lagi yg x datang kan .. bukan kau sorang je as :)' bisik hati kecil as

hurmm , bes nye kalau dapat pegi . dapat jejak kaki dalam smkcj lagi . dapat jumpe ckgu2 , kawan2 , acik kantin , acik kdai buku , acik cleaner . ececehh , macam la dyorg na jumpe kau as . kenal pown x  =='


ahhhh , na jerit kuat kuat ! na macam dulu balik uhh . walaupun bnyk kenangan pahit kt skola tu . huu T.T hope orang di sana x lupa kan as di sini :)


hehh , dah la . rapuu je lebih ==' tataa sume .. jumpe lagi cuti panjang bulan 5 nnty . hehehh
annyeongggg ! ^^

p/s  sumpah rindu kat honggi oppa ! dengar lagu after love tdy , nanges as . haha xD

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa