Tuesday, February 22, 2011

Alhamdulillah ! tangisan bertukar kegembiraan :)

annyeonghaseyo and haiiii !
♥ assalamualaikum 


setelah sekian lama as berdukacita , finally ! hahahh , ni la yang as mahu . alhamdulillah . dapat juga akhir nya . oke oke . tak nak lengah lengah lagi . mari tatap gamba di bawah ^^



aww ~ itu nama saya >.<


haha , masih dalam kejutan ni . huu . berakhir sudah penantian as selama ni . wahh , gamsahae MARA ! sudi jugak amek as walaupun ukkm hari tu teruk gila as buad ==' nak tahu ape as buad mase ukkm tu ? klik SINI xD *mengong uhh masa tu


perasaan as sekarang ?
entah la . rasa macam campur campur . happy ada , sedih ada , takut ada , macam tak nak pergi pun ada . hahahh . tapi tak mungkin as tak pergi kan . susah tu na dapat tawaran . walaupun jauh , as tetap akan pergi !


tengok tengok ! jauh tak ? haha . ohh , pengkalan hulu di perak ye kawan kawan . bukan kelantan . dye dekat dengan sempadan kelantan je . tapi hakikat nye masih jauh sikit dari kelantan . okay , whatever ! =='


huaaa ~ minggu depan dah na kena daftar , barang sume tak siap lagi . baru tahu semalam kott . ape ni ? lambat nye notis . uhukk uhukk . hope as dapat setel kan sume urusan pindah sekolah ni cepat cepat


hahh , ni yang paling penting ni . sebab utama as post hari ni adalah kerana as nak ucap terima kasih sangatsangat kat SEMUA yang support as time as sedih sedih dulu . terutama sekali AZRA . komawo chingu ya ! nasihat anda amat berguna :')


okay , tu je kott . ohh , ni bukan post terakhir as taw ! hee , maybe as akan post lagi lepas ni ^^

♥ Don't forget to smile ♥

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa