Friday, May 17, 2013

UPU

assalamualaikum
annyeonghaseyo, meyyda imnida

Alahamdulillah. tu je yang as mampu ucapkan. terima kasih ya Allah sebab bagi peluang ni. persoalan pasal keputusan upu ni dah terjawab dah pun. as yakin, ramai gilaaa dah cek masing2 punya permohonan kan. kalau semalam wall fb as penuh dengan wish hari guru, harini penuh dengan good news masing2. haha comelll je. as pun rasa mcm nak buat status cenggitu, uhh tp as macam segan je haha -.- tah pape kan

tahniahhh! semoga berjaya dalam bidang masing2. as nak tunggu mara dulu. uitm ni pun, tak tahu lagi dpt cawangan mana. so, still dalam mood penantian. mara tu, kalau dapat, dapat la study dekat2. KPM Beranang :) kalau tak dapat, harap2 uitm tu nnty dapat dekat2 je. kalau tak, KPTM Cheras je la jawabnya. haha. program diploma kerjasama uitm. still under uitm and program diploma yang sama which is diploma perakaunan. hahhh, as berubah angin ye. haha. I have no basic account, so I will try harder than anyone else. InsyaAllah.

♥ Don't forget to smile ♥

8 budak cute:

Nur Amitum said...

congrats ass :)

meyyda said...

thank you kak :)

syahirah shahnun said...

tahniah :)

Iema Gurlz said...

tahniah
akaun kalo xde basic, bleh blajar kt U/ kolej jgx..
nty kt kelas, lecturer ajar basic akaun mse time skolah dlu ^^

Wanie Zunidan said...

Tahniah ! (:

meyyda said...

thank you ucapan and nasihat. kekeke ;D

Baek Ji Kyung said...

chukkae hae! eonnie fighting! ^_^

meyyda said...

nae kamsahamnida dongsaeng ^^/

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa