Thursday, February 17, 2011

kpop online radio


annyeonghaseyo and haiii !
♥ assalamualaikum 


wahhh , best nye hari ni .. cikgu fizik tak datang tadi . bole balik awal ! homework ? uhh , saya bebas . homework sikit dan tidak tinggi menggunung macam semalam . yeayyy !! *hahah , stakat kan =='


kesempatan balik awal hari ni digunakan oleh as untuk berblogwalking yehh . hohoo ...


tadi mase as tengah sedapsedap baca entry kpop , as jumpa satu link nihh . kat mane ? kat entry NI . as bace entry tu sebab dye letak gamba nihh

free image hosting
*picture credit to Korea Precious

hahahh , excited sangat na tengok stage ni . halaa , nak pergi  ss3 !! tapi tiket mahal . tak mungkin mama kasi . huu


 link ape yang as jumpe ? heshh , x saba betui hangpa ni nohh . hehe .  link kat bawah ni la yang as jumpa
KPOP RADIO
klik klik ! cepat ! kalau tak klik , as sekeh banyakbanyak . nakkk ?! hee


dah klik ? bagus bagus ..
dengar tak lagulagu korea sedang bernyanyi nyanyi di speaker lappy or korang punye speaker mane mane je la . hehehh


best tak best tak ? as pun baru tahu ada mende ni . sebelum ni tak taw pun . kamsahamnida Korea Precious ! first time ni as dengar radio online . ehh , lupe na bagitaw nama radio tuu . hee *padahal dah ade kat atas kan =='


nama radio tersebut adalah IZAZISHMA'S RADIO . macam jepun kan name ? tapi lagu korea =='


ohh , tu je kott as nak share hari ni . stakat sikit je pun . hehe . komawo sebab sudi baca blog yang tah pape ni ==' kehadiran anda sangat sangat dihargai ! >.<


♥    annyeonggggggg ! ^^  

♥ Don't forget to smile ♥

2 budak cute:

ameera april said...

radio ni live dari korea ke apa as ?

meyyda said...

@ameera april rase nye tak . tak tawu la . x pasti =='

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa