Monday, February 14, 2011

komawo ! saranghae

annyeonghaseyo ! hello hello
assalamualaikum 

firstly , nak ucap thank you sangat sangat kepada owner blog ini
MY SOUL 닉 쿤
iaitu nabila .. hee . kenapa ? sebab nihh


ahha , tu baru post punye title laa . see down here


*tengok tengok ! second tuhh . wee ~
aww  tenkiuu nabila ! wahhh , x sangke blog as pown ade . hee . dah la post aneh je dalam blog as nihh . komawo dongsaeng ! mehh sini nak kish banyak banyak . mmuahh mmuahh ! >.<


ouhh , nak tawu tak . tak sangke uhh . my bestie punye blog pown tersenarai dalam post tuhh . ececehh , terkembang sebentar as and bestie as . ngee ~ tak caye , tengok nihh


hee , tenkiuu nabila . saranghae


sudahhhh . tutup story tuu , bukak story baru . hee *ekceli post tu na tulis semalam , tapi sebab malas lagsong x buad . haha xD


tengok tengok !


*malas nak scan =='
ape tuu ? ntahhh . haha . dah tengok , tawu sendiri lah yee . hee
oke tak oke tak ? ade orang bagi kt as  wee ~


hahh , ade lagi satu laa . dye x buad untuk as sorang je . untuk besties as pown ade taw taw !


*ni farah yang scan sebab dye pegang gamba ni
cantik takkkk ? *gaya eric leong gamba alia siyes jadi ! sebijik kott mcm dye . gamba as kt atas tu comot kan ? hehe . tapi x pe . susah kott nak lukis sume nihh . as pown x mampu


ohh , kalau nak tawu , gamba gamba di atas dilukis oleh **** dengan bantuan umi (mama) yang di sayangi . hehehh .. tenkiuu **** .. mmuahh mmuah ! 


as ingat na laminated kertas tu . hee , kenangan kott >.<


p/s  salam maulidur rasul semua ^^

♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa