Thursday, February 28, 2013

Saengil Chukahae Chingu!

assalamualaikum
annyeonghaseyo, meyyda imnida

soooo, hari ini, 28 feb 2013, genaplah 18 tahun roomates a.k.a bestfriend as sorang ni. hewhew~ anis dah tuaaa ;p HAPPY BIRTHDAY anis. semoga anis panjang umur, sihat sentiasa, senyum selalu. okayyyyy!

tak sabar nak jumpa anis time amek result nanti. amek result? huhhh~! in less then a month result spm keluar. cuak jangan cakap lahh. haha. but still tak kuat sangat kecuakannya. cehh. tengok lah sehari sebelum result nanti. otw pergi pengkalan hulu mesti susah nak lelap sebab asyik teringat pasal result tu. haha

anissss, aku doakan kita sama2 dapat result yang terbaik nanti. harappppp sangat2! ok anis. hee. anis, aku sayang kau taw! betul ni. tak tipu punya. kau pun kena sayang aku taw taw ;p terharu takkk? haha. jangan lupa aku okay. walaupun kita dah tak sebilik dah, kita tak dapat jalan sama2 pergi kelas, pergi dewan, makan kat dm sama2, menangis kat bilik 7 sama2, makan coklat sama2, kau jangan lupa aku taw :')

thanks sebab sudi dengar masalah aku selama ni. hee. kau memang kawan, kakak and roomates yang baik. so proud to be one of your friends ^^ okay dah. tak nak puji banyak2. nanti perasan lebih pulak kau ;p hehe
HAPPY BIRTHDAY ANIS ASYIKIN ALIAS!



♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa