Friday, February 1, 2013

NEW LOOK!


annyeonghaseyo, meyyda imnida


okay, so now this is the new look of my blog. tepuk2 :D no more template lama. now I'm using blogskins and it is awesome! the skins there are really cute. rambang mata kott nak pilih. woo woo~ dah lama nak guna. tapi atas faktor2 sayang template lama and tiada masa nak edit2 blog ni, bertangguh la niat nak belajar kan kann. alang2 tengah menganggur ni boleh la curi masa sikit nak edit and study blogskins ni. tak susah sangat sebab dah lama apply kat private blog. kekeke


actually, dah fed up sebenarnya nak ber'blog' ni sebab macam tak tahu nak tulis apa dah and boring dengan template lama tu. tapi rasanya bila dah tukar wajah blog ni, rasa macam semangat berkobar-kobar pulakk. haha jangan hangat2 tahi ayam dah la as oiiii. just wait and see. rajin, update. malas, bye2 :p


say byeeee to this :)



♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa