Thursday, June 9, 2011

tak nak laa !!

♥ assalamualaikum 
annyeonghaseyo ! meyyda imnida !


esok jumaat , lusa sabtu , tulat ahad . what ?! due hari je lagi as duduk rumah diam diam ? lepas tu kne duduk pedalaman balik ? huaaa ~! x nak lahh .. nak duduk rumah je . x suke la balik sane


okay , as mengaku , maybe as dh homesick kott . yupp , HOMESICK ! awal2 dulu x homesick sb x nak bgy parents risau . but now ! belum balik lagi dh homesick tahap gaban . sumpah x nak balik sane dh


tapi2 ... ape as boleh buad . x kan x balik kan . nak x nak , TERPAKSA gak balik . hmm .. x nak balik bukan sb kawan2 kt sane x best . takk !! kawan kt sane sume best . ade beberape je yg x best 


x nak balik sebab .... ntah laa . just x nak balik . betul2 x nak balik . uhh , maybe as akan menangis di sana . haha . msty kakak2 bilik as pelik nnty . tibe2 nanges . hmm


saat2 mcm ni , mule la teringat balik semua kenangan manis kt skola cj . 3 tahun kt sane , mcm2 jdy kt as . kat skola tu la as kenal dengan 3 orang kawan baik as yg x pernah tinggalkan as time as susah . kt skola tu jugak as tempuh mcm2 dugaan hidup .. *ececeh


sekolah cj jugak yg tgok sgale prubahan as dari sorang budak yang comot momot , sampai as jdy mcm ni . hehe . mungkin dulu as x hargai setiap detik as kat sane . as menangis sb na keluar dari sekolah tuu . as na berhijrah . na mulekan hidup baru


bile dah dpt peluang tu , baru as tawu , sume tu x mudah mcm yg as sangka . lagi banyak cabaran yg as kene tempuh kt tempat baru ni . baru la terasa rindu yg teramat sangat kat mase lalu . mase yg as sia-sia kan . mungkin ....


setiap hari , akan ade kenangan yg akan buat kte rindu sgat2 satu hari nnty . as rinduuuuuuu tahun 2010 ! tahun tu banyak mengajar as . banyak dugaan dtg . semua as kene tempuh . xde satu pown yg as bole elak


haha , dah la . merapu je lebih kan ? hmm , hope as kuat dekat maktab nnty . doa2 kan la :)


annyeonggg !!

♥ Don't forget to smile ♥

1 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa