Tuesday, March 15, 2011

gathering F4

annyeonghaseyo and hello
♥ assalamualaikum 

*gamba lame =='

15 Mac 2011 , Selangor - hari ini empat sahabat baik atau nama saintifiknya , F4 mengadakan sebuah pertemuan di sebuah rumah teres milik bendahari kumpulan tersebut di Taman Cheras Jaya , Balakong . sekian , berita dari bernama .
tetttttttt ~ *apa kau rapu tu syaitoooooon :p


mari kembali ke pangkal jalan ye anak anak ku sekalian . hohoo


okay , as just na share saat saat gembira as bersama kawan kawan rapat as or lebih senang as panggil f4 je lah ye . hee . kitorang dah selesa menggunakan nama tu . boleh jugak ktorang na perasan hot macam f4 dalam boys over flower tu . wee ~ gedik tak gedik tak ? haha


tadi lebih kurang pukul 9.30 dyorg sampai depan pagar rumah as . time tu as baru je habes mandi . tak sempat na buat pape lagi dyorg dah sampai ==' ohh , rumah as x de orang pagi tadi sebab mama , ayah and adik pegi hospital . as sorang je tinggal di rumah :D


dah sampai tu , as campak dyorang masuk bilik and as buad ape yang patut dekat tamu (sapu + mop) . dh habes sume , sembangsembang , gelakgelak , ktorang pown pegi dapur goreng keropok ikan samasama . hee . siap goreng , lepak dalam bilik . makan sampai kenyang .


x cukup keropok , ktorang masuk dapur balik . goreng nuget pulak ! yeayyyy ! haha . sedap kott makan nuget panas panas walaupun sorang dapat due jehh ==' kedekut nye tuan rumah ni . haha


dh habes slot makan , ktorg main edit edit gamba . prasan tak profile pic as and meer same jenis ? hee . so tadi ktorang edit gmba untuk alia pulak . tengok tengok !


yang ni alia punye . ayuuuu :D
*klik gamba untuk terbang ke facebook alia ^^


yang ini meer punye . comel kan ? :D
*klik gamba untuk terbang ke facebook meer ^^


yang ni of course la as punye kan . haha . aneh uhh =='
facebook as ? tu ade kat tepi tuu . hee


ehh , mane lagi satu ? farah ? haha . benci uhh farah . dye x nak buat macam ni . haishh . kitorang dh semangat dah letak kat profile pic =='


hahhhh , sedih ni . lepas ni tah bile la pulak kitorang na gather 4 lagi . ahad ni sume na masuk jail balik . huaaaa ~ T.T

tak nak duduk asrama boleh ? hee ~
tataaaaa ! ^^

♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa