Wednesday, February 23, 2011

kenapa tak boleh T.T

annyeonghaseyo and hello !
♥ assalamualaikum 


huarghhhh , ngantuk nihh :'O penat pown ade jugak . tapi tangan ni terasa gatal pulak na menge'post' malam ni . jom pakat cubit tangan ni ramai ramai bia lebam lebam nanti . haha =='


ehh , tadi kan , as PONTENG sekolahhhh . bukan sebab malas yehh . cop cop , malas pown ade jugak tadi . hee . tapi tak mungkin sebab malas je as tak pergi sekolah kan . tak de nye mama kasi


tadi as pegi klinik kesihatan batu 9 . buat medical check up . pagi pagi lagi mama as kejut as sebab nak cepat . mengantukkkk T.T


dah sampai sana , amek nombor then pegi makan dekat kedai yang berdekatan . makanan dye ? 'sedap' gile wehh ! tak puas makan . huu

*pic ehsan dari uncle google

dah habes makan , jalan kaki balik pgy klinik tu . tunggu giliran jumpe doktor , buat xray . medical check up tak bole buad pagi sebab manusia di sana teramatlah ramai . penuh sampai tak cukup kerusi . kesian nenek and atuk comel yang tak dapat tempat duduk *ade ke =='


then , pegi lah tesco kajang . beli barang barang yang patut . and bla bla bla . sangat tak menarik untuk diceritakan di sini . silap silap ade yang tekan butang kaler merah di sudut belah kanan nunnnnn di atas sanaa :D

*pic ehsan dari uncle google

ohh , petang tu time medical check up , biasa la kan . mesti ada ujian air kencing . erghhhh , as tak suke ujian tu . sebab ? as tak selalu kencing . boleh pulak tadi as langsung tak de rase nak kencing =='


lebih kurang sejam lebih jugak la as duk cangkung dalam toilet tu . gile laa . tensyen wehh tensyen ! haha . ayah as siap beli kan teh o ais untuk as sebab nk suhh as kencing . dah la sejuk gila air tu . kesian tekak as mengalami kesejukan melampau


tapi kenapa ?? kenapa tak boleh jugak ?! haishh . as dah fed up dah tadi . haha . lastly baru la boleh . alhamdulillah ^^


ohh , okay . geli tak topik as hari ni ? aneh tak ? mengada tak as story mende ni ? haha . arasso .. aneh , pelik , tepah *tah pape , dan perkataan yang sewaktu dengan nye . hahahh


adiossss =='

♥ Don't forget to smile ♥

1 budak cute:

Hann Sunbae said...

nak tanye,,,kena buat appoiment dlu kat klinik tu untk medical check up...or dtang2 tros bole..??

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa