Wednesday, February 2, 2011

FULL HOUSE :: mengimbau kenangan

salam , annyeonghaseyo and hello !!


hee , ape mimpi as ni tibe tibe nak post pasal full house hah ? dah lame kan cite tuu . kuno la as *==' . okay , nak bace , sila kan . x nak bace , halaaaaaa ... bace la . penat ni menaip ! hee , taktak . x nak bace x pe . dengar je lagu kat sini ehh . ngee ~


haa , siapa suke cite nihh , angkat kaki ! wahh wahh , ramai nye . hee . same lahh kite . aww ~ kalau nak tahu , cite ni la yang buad as crazy dengan kpop and kdrama . hehehh . dasyat tak ? penangan citer full house . as ingat lagi fes time tgok cte nihh mase kbs buad marathon dari pagi sampai maghrib ! lame tak lame tak ?

korean full house,  full house korea, full house, beach house
*nak jugak duduk sini dengan rain >.<
saket kott b****t mase tu . dari pagi sampai maghrib duduk je kt kusi . bangon pown stakat na gy solat jehh . haha . makan as x ingat . makan depan tv jugak kott ..==' tengok ! sebab rain yang comel tuu as sanggop dukk depan tv lame lame . haha . dah la x de iklan . iklas x sampai seminit . habes satu episod terus sambung episod lain . gile wehhh . haha


okehh okehh . dah habes mengimbau kenangan . heyy , as imbau ade sebab tawu . hee . mehh sini nak habaq sikit . mehh le dekat dekat . heshh , jangan rapat rapat ! *apakah ? abaikan ! isnin sampai jumaat , 12 tengah hari until 1 pm hangpa toksah buat pape nohh . duduk depan tv pilih channel ntv7 . kalau astro boleh tekan 107 kat 'rimot' tuhh

sebab ? hee . ni yang excited lebih ni . FULL HOUSE on air ! yeayyy ! >.<  boleh tengok lagi ! haha . tengok taw tengok taw . best sesangat ! di jamin happy . wee ~  tapi ! erghhh .. as x dapat tengok dah . huaaa ~ as balik sekolah pukul 1.40 laa . macam mane nak tengok . minggu ni je dapat . huu , sedih ni :'(


so , pada sesiapa yang still x tahu ntv7 ade siarkan cite nihh , sekarang dah tahu kan ? hahh , ape lagi . mari tonton berjemaah esok ! wee ~ pada yang x pernah tengok , yeahh . ini peluang keemasan untuk tengok cite nihh . lepas ni yang x minat kpop and kdrama mesti terus minat sebab rain comel cte ni bes sangatsangat !



♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa