Thursday, December 9, 2010

lappy korang perempuan ke lelaki ?

Your generated text image
hye korangggg
hee , na share something neyh . teruskan membace okeyy ^^
lappy korang perempuan ke lelaki ?
huhh ? apakah ? lappy pown ade jantina erk ? haha
ade laa .. betol , as tak tipu . nak tawu mcm mne ? as ajar keyh . senang je . simple sangat . tak yahh jumpe doktor nak scan scan . buang mse je kan . hihhi .. as pown dh cube . as punye perempuan ..
okeyy , start mariii
mule mule , bukak notepad kat lappy korang 
tak tawu kat mne ? okeyy , jangan risau . korang tekan butang window yg gmba tingkap kt sebelah 'alt' tuhh .. lpas tu tekan huruf 'R' . nnty akan keluar satu search engine . kt situ , korang tulis je notepad

dah jumpe ? gudgud .. then korang copy kt bawah neyh , paste kt dalam notepad tu
ctrl+c untuk copy
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
 dah ? lepas tu korang boleh save mnde tuhh kt dalam korang punye lappy . buad 'save as' , 'love u.vbs' .. name kan blik okeyy . jangan lupe ! kalau tak , tak jadi ..

now , korang bukak folder tempat korang save file tdy . then , klik due kali kat file tuhh . make sure sebelum klik tu korang dh on speaker . on kuatkuat taw ! nnty ade suare ckp 'i love u' . dengar la suare tu suare laky ke pompuan . hehe . tu la jantina lappy korang ..
*yang 'i love you' tu korang boleh tukar dengan word lain .. nnty lappy korang sebut jugakk ^^

dah tawu ? jangan lupe bgtaw as ape jantina lappy korang okeyy
tataaa

psst , ade org ckp neyh mainan jehh .. haha .. ekceli mnde neyh as jumpe kt blog neyh aku syamira . as tgok mcm bes je kan . sb tu share . hee . tenkiuu for reading ^^

♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa