Friday, March 8, 2013

Aku

sekarang baru aku sedar. aku ni nama je ada ramai kawan. tapi sahabat aku tiga ketul tu je. haha. bila aku susah, aku cari diorang. bila aku senang, aku cari diorang. tapi, bila aku ada someone special, aku dah jarang sangat cari diorang. selalu cari dia tak kira susah atau senang. lagi2 bila aku dah tak sama sekolah dengan diorang tiga lagi. and diorang pulak tak bawak fon masa dekat asrama. it's hard to call or message them. time cuti pun jarang2 dapat gather sama2. sedih? of course. siapa tak sedih kan. bila dah lama2 macam tu, dah rasa macam krik krik nak cari diorang bila ada masalah. rasa macam bersalah and tak tahu nak start macam mana sebab dah lama sangat kan. tapi tak jadi masalah lagi sebab aku ada dia. but then, bila ada masalah dengan dia, serius aku keseorangan. totally alone! tak tahu nak cerita dekat siapa. tak tahu macam mana nak luahkan apa yang terpendam dalam hati. sakit sorang2. haha macam bongok je kan. friends dekat facebook, followers kat twitter ramai je kawan aku. kawan sekolah rendah, kawan sekolah menengah, kawan maktab, tapi tak ada seorang pun yang aku berani tegur. even kalau diorang tiga ada pun aku tak akan berani tegur. bila ada something nak cakap je aku tegur. aku pulak bukan jenis yang selalu dapat merayap kat luar. setahun 2, 3 kali je aku keluar dengan kawan2 aku. dekat rumah pulak, aku jenis yang tak suka duduk dekat luar. aku duduk dalam bilik aku je. buang masa. bila perlu je aku keluar dari bilik ni. sebab tu aku rajin online. tapi aku online, tak pernah nak tegur siapa2. macam orang bodoh je kan aku ni. haha. aku stress, tension, happy, marah, semua sorang2. 'seronok' life aku ni kan? kadang2 aku benci jadi diri aku. tapi, ni lah aku. nak tak nak, kena terima jugak. aku rasa macam nak menangis kuat2 je sekarang ni. haha. mana ada orang nak kisah pasal aku pun. dia pun dah tak kisah. kan awak? dah macam orang gila dah aku. Zzz

apa lahh yang aku merepek ni. huhhh

♥ Don't forget to smile ♥

2 budak cute:

Nur Azra Zulaikha said...

huu, jgn la ckp mcm tu as, kita kan ada.. dulu mse form 4 as rajin call kitaa.. kita tunggu jugaakkk as call, nk call kita tak tahu jadual as.. takut kcau :P

meyyda said...

haha azraaaa, jangan ckp mcm tu. kita rasa cam bersalah pulak. form 5 banyak kelas. aktiviti prs lagi. huu . mianhae~!

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa