Thursday, February 21, 2013

The Very First GIVEAWAY by DI


assalamualaikum
annyeonghaseyo, meyyda imnida
SILA KLIK BANNER UNTUK JOIN GA NI
KAMSAHAMNIDA
so this is my first time joining giveaway. sebenarnya masa mula2 kenal GA ni macam tak faham sikit apa sebenarnya benda ni. and sebenarnya persoalan tu still bermain dalam kepala otak as ni. haha. kuno kannnnn. ye, saya sangat ketinggalan dalam dunia blog.

then tiba2 rasa macam nak join pulak mende ni. dah lama dah baca entry DI tu. tapi macam, emm nak ke tak, nak ke tak. hadiah best2 pulak tu. ini serius! so I decided to just let it go. tak nak pandang and tak nak join. but then tengok blogger2 lain ramai join GA ni. keinginan nak menge'join' pun datang. so untuk entry yang ke 100 ni, as decide untuk join GA yang dikelolakan oleh my chingu, ISMAH. here I comeeeeee wahai DI :)

♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa