Tuesday, December 4, 2012

SPM ? done ! :D

MRSM PENGKALAN HULU

assalamualaikum
annyeonghaseyo , meyyda imnida :)


finally, SPM done ! no more school. no more uniform. no more rules. no more warden. no more pengkalan hulu. okayy, itu sedih. no more pengkalan hulu. means xde lagi dah great view kt sane. omo ! ni lahh manusia kan. masa dekat sana tak sabar nak balik. bila dah balik gedik nak rindu pulak. haha


anyway, its fun there. banyak benda baru as belajar. now, as dah faham macam mana sistem pointer. so that masa kt U nanti I'll do the best for each exam so that I can graduate in first class . Insya-Allah. sejarah tak kan diulang lagi. form 4 dulu banyak main -.- nasib baik time form 5 dapat cover sikit2. kalau takk , ...... hohooo


sekarang, I'm free. plan cuti ni ? interview, holiday and .... entah laa . tak sempat nak plan lagi. setakat ni itu je yg ada. wish me luck for educamp at UTP next week. takuttttt T_T tapi nak pergi jugak. nak ambil pengalaman. takpe la if tak dapat pun. janji dah ada pengalaman pergi interview, then I'll be more ready for the next interview. *kalau ade laa :D


♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa