Saturday, January 29, 2011

AWARD ! suke suke >.< !

assalamualaikum dan hai hai .. ^^
tengah buad  ape ? berperang dengan homework yang tinggi menggunung tu ? haha . memang pelajar mithali la kalau korang tengah buad homework sekarang . as x start lagi . hee . pemalas kan kan ? sekeh budak ni cepat !


oraitt . udah udah le tuhh sekeh as . nahh , as nak habaq sikit nii . as dapat award la ! haha . fes time nihh . terasa nak membongkak sebentar .. :p weii , jangan la ejek . betul ni . fes time dapat award . wee ~


haish , x sabar dah na tunjuk kt korang ni . tengok taw ! comel sangat sangat

*klik gamba untuk terus terbang ke blog schitah mashitah's
haaa , comel kan kan ? jeles tak ? hee .. waa ~ untung as dapat award nihh . nak tawu dari siape ? *dh ade name dh kt award tuu .. ==' okay , pilot yang baik hati bernama Schitah Mashitah ni yang kasi award comel di atas kt as .


klik link di bawah untuk menaiki penerbangan ke blog comel lotee itu .. ^^
SCHITAH MASHITAH'S AIRLINE
wee ~ singgah la blog dye . comel sangat sangat ! >.<


kamsahamnida chingu yaa ! comel sangat sangat . *brape kali dh as ulang mnde yang same =='  oke oke . dah amek award , kene la jawab soalan kan . hee . ni soalan dye

hurm , ape yehh ? okay , blog ni comel , cantik , kemas , simple , pink !! haha . as suke kaler pink .. ^^  rase tenang je bace blog nihh .. lagu pown bes bes je sume . pandai dye pilih lagu .. :)
hahh ! lagi satu , blog schitah mashitah ni banyak info pasal kpop taw . and you know me . i really love kpop ! ngee ~ sume blog yg ade story pasal kpop gerenti as follow ! termasuk lahh blog schitah mashitah nii ..
okay , sudahh . itu je kott . hee . again , kamsahamnida chingu ! award ni terlebih comel lahh . suke suke >.< !


p/s  terase macam na bagi award laa . tapi nak tunggu 100 followers lambat lagi .. =='

♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa