Friday, December 24, 2010

yippie !

Your generated text image
salam .. hahh , fes skali as na tanye , pening tak tgok background as tu ? liplapliplap gituhh . haha . ape la as buad pegi tuka . background lame yang bulatbulat tu lagi okay kan ? lagi cantik , nampak kemas jehh . haha . aneh laa as .. cube banding kan due kat bawah neyh

lame
baruuu

haha , macam aneh la yg bintang neyh . tape tape , as try dulu letak sehari . agak agak menyampah sikit tgok liplap tuhh , as tukaa lain . huaahuaahuaa .. baik tak yahh tuka uhh . buang mase jehh . haish !

okeyy , kembali pada tajuk . yippie ! haha . apakah ? tibetibe nak yippie neyh . tak kan x habes lagi excited semalam ? haha .. takk laa .. yippie tu nama akaun bank as dekat maybank . mama create bile tahh . as pown x tawu .. tengoktengok dah ade . duid dalam akuan tu x de la banyak sangat . mama cakap as ade akaun lain lagi . banyak nye akaun as . =='

ade ape dengan yippie ?
hurmm , siape ade yippe angkat tangan !!! hehe ..
weyh , untung taw ade akaun neyh . kenape ? hee , cube bukak link neyh
yippie
dah bukak ? dh bace ? bace yg kat bawah tuu . ade cakap pasal duid kan ? *dah kate bank , msty la pasal duid -__-' hee .. gud news for students yg dapat result gudgud semalam . but ! yang ade akaun yippie je okeyy . yang lain , as x tahuu . huhuu

gud news ape ? hee , xpe laa . as bgtaw eyh . for those yang dapat result pmr minima 7A , bole tuntut hadiah dekat maybank terdekat . untuk pmr , dye kasi seratus je .. okey la tu kan . senangsenang je dapat sratus . x yah buad ape pown . bawak slip keputusan dengan ic jehh . datang dengan mak atau ayah okeyy . then , dalam mase lima hari , duid akaun akan bertambah sratus . sukahati la na buad ape dgan duid tu . as simpan je kott . tak nak la kua kan . hee

tadi as pegi maybank serdang . alhamdulillah , setel sudaa semua . nnty duid dalam akaun as bertambah laa . hee . simpanan untuk masa depan . kot as sakit ke kan , boleh gune duid yang ade dalam akaun tuu . hee

ouhh ya , semalam as lupe na cakap neyh . excited sangatsangat sampai lupe na wish congrates hehe
sooo ,
congrates yahh pada siapa yg dapat result cemerlang tuu .. yang kurang okeyy , xpe ! jangan putus ase . SPM kte fight betulbetul ! ^^
*thanx sebab wish congrates kt as semalam .. thanx sangatsangat ! >.<

♥ Don't forget to smile ♥

0 budak cute:

Sesungguhnya mencuri itu satu dosa